Ucuz GTX 1070 ve 1080 Bulma

wolfgangmami

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün forumda gezinirken gtx 1080'in türkiye fiyatının tahminleri beni çok korkuttu ev mi alıyoruz dedim kendi kendime. Çoğu kullanıcı çare amazon vb. siteler denildi tamam biz de yurt dışı'dan alalım alalım da birkaç sorum olacak şimdi;

1-En iyi alabileceğim site.
2-Ödeme koşulları (ben kredi kartı kullanmıyorum kapıda nakit var mı?)
3-Hangi parçalar alınmalı? (işlemci ekran kartı vb öncelik zaten bu 2 si)
4-Türkiye'deki vergili fiyatı ve yurtdışı vergili fiyatı karşılaştırılması.
5-Bir şahıs yolu ile önceden satın alınmış fakat yanında veya kargo ile gümrükten geçme durumu nedir? (Vergili mi olur.)
6-Garanti durumu. (Genel tahminim türkiyede geçmez.)
İnternetten hiç alışveriş yapmadığım için her zaman yüz yüze yaptığım için bu sorular aklımda beni cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Amazon
2-Kredi Kartı Kullanınız
3-Gerekli Olan Parçaları Temin Edebilirsiniz
4-Daha Ucuza Gelir
5-Yinede Belli Miktar Bi Para Ödenir
6-Bir Fikrim Yok

Evga markasının garantisi olduğunu biliyorum.

(Not: Ulusal Garanti kısaca her ülkede garanti veriyor emin değilim bilen arkadaşlar cevaplarlar.)

Evga'nın Türkiye servisi artık yurtdışı alınan ürünlere bakmıyor. Evga ile bu yöndeki anlaşmasını fesh etti. En yakın Evga servisi Almanya'da ve orası bakıyor.

Peki amazon tamamen güvenilir midir? Ürünü alsak ve bozuk çıksa kime hesap sorabilecez. Bir de ürünün elimize ulaşmama gibi bir ihtimali var mıdır?

Gümrükten geçerken belli bir miktar para ödemek gerekiyormuş. Bu parayı kartın parasını öderken mi ödüyoruz yoksa kartı teslim alırken mi?

Amazon Genel Olarak Güvenlidir Ama Kusursuzda değildir tabi bozuk çıkarsa ürünü geri yolluyorsun onay vermiyorsun e postadan veyahut hadi boyle bir secenegede sahip olamadin atiyorum. Numarasini veya site,e posta gibi seylerden ulasirsin bir sekilde Evet gümrükten gecerken para oduyorsun bu para ve kargo parasi urunle cekiliyor diye biliyorum ama daha detayli yazan biri olur tahminen.

Aliexpress diye bişi duydum ama orda böyle parçalar satılacağını sanmam

Alibaba diye site var ordan ucuza getirebilirsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…