Ucuz ISS önerisi

fxtih

Hectopat
TurkNet paket fiyatlarını 250 TL'ye çıkarıcakmış ve çok pahalı geldi. Gözümüze ISS değiştirmeye karar verdik ne önerirsiniz? Comnet ve net Speed arasında kaldım. İkisi de iyi gibi ikisinin de altyapısı bulunuyor.

Netspeed kullanıyorum vadettikleri hızları sunuyorlar ping sabit lolde 5 ping alıyorum kopma hız ping sorunu yaşamadım. Geçmeyi düşünürseniz indirim kodu verebilirim.

Netspeed kullanıyorum vadettikleri hızları sunuyorlar ping sabit LoL'de 5 ping alıyorum kopma hız ping sorunu yaşamadım. Geçmeyi düşünürseniz indirim kodu verebilirim.

Teşekkürler Netspeed bakacağım bir 160 TL'ye 100 Mbps ve ücretsiz modem veriyorlarmış bu modem nasıldır sizce? Şu an kullandığımız modem Türk Telekom'un verdiği kötü bir modem.

Teşekkürler Netspeed bakacağım bir 160 TL'ye 100 Mbps ve ücretsiz modem veriyorlarmış bu modem nasıldır sizce? Şu an kullandığımız modem Türk Telekom'un verdiği kötü bir modem.
Ben de o paketi kullanıyorum şu anda, altyapı sorgulamada 72 Mbps gösteriyor 72-74 arası download alıyorum. Ben kendim modem satın aldım modem hakkında bilgim yok maalesef.

Netspeed kullanıyorum vadettikleri hızları sunuyorlar ping sabit lolde 5 ping alıyorum kopma hız ping sorunu yaşamadım. Geçmeyi düşünürseniz indirim kodu verebilirim.
Hocam merhaba, https://www.hiperz.com/hiperz_latency.php buradan Analyze ISP Yapıp çıkan sonuçları atabilir misiniz? Hangi şehirde oturuyorsunuz bir de onu söyleyebilir misiniz?
Yada Netspeed kullanıp CS GO faceit oynayan arkadaşlarda pingler nasıl bilgi verebilecek var mı ?

Hocam merhaba, https://www.hiperz.com/hiperz_latency.php buradan Analyze ISP Yapıp çıkan sonuçları atabilir misiniz? Hangi şehirde oturuyorsunuz bir de onu söyleyebilir misiniz?
Yada Netspeed kullanıp CS GO faceit oynayan arkadaşlarda pingler nasıl bilgi verebilecek var mı ?
1674241094383.png

Analyze dedim. Sonuçlar bu şekilde. Anlık olarak Opera'da 3 sekme, steam, whatsapp, discord açık.
Düzenleme: İstanbul Pendik'te yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı