Ucuz ISS Önerisi ?

Achero

Hectopat
Şu an Türknet'de 50 MBPS. hızında internet kullanıyorum. Öğrenciyim, Ev geçindirme ve bazı nedenlerden dolayı 77 TL. biraz fazla gelmekte. Öneriniz var mı acaba ?

Şu an Türknet'de 50 MBPS. hızında internet kullanıyorum. Öğrenciyim, Ev geçindirme ve bazı nedenlerden dolayı 77 TL. biraz fazla gelmekte. Öneriniz var mı acaba ?
Aldığın fiyata göre hız gerçekten iyi eğer internet sağlayıcısıyla ilgili bir sorunun yoksa aynı şekilde devam et yoksa çok daha düşük hızlara aynı parayı ödersin ve Oris telekom ile Netgalaksiyi oyun oynayan kişiler için kesinlikle tavsiye etmiyorum ping süreleri çok fazla.

Kesinlikle Netspeed öneririm. İnternette çok şikayet var ama sebebi belli oldu. Şu gruba gir duyurular kısmında İbrahim Bozkurt adında biri post attı onu okursan eğer aklında soru işareti varsa cevap niteliğinde yararlı olucaktır.

Ayrıca kendim aktif olarak kullanıyorum senin için şuan yaptığım hız testimi atıyorum (35-3 paketi);

Alınan hız ve fiyat baz alındığında bildiğim kadarı ile en uygun zaten Turknet firması. Bir çok başlıkta belirttim komşumla ortak kullanıyorduk geçici bir süreliğine ve birkaç gün önce sonunda başvurumu yaptım 2 gün içerisinde bağlantıyı gerçekleştirdiler.
Fiyatı düşürmek istediğiniz zaman maalesef ISS lerin fahiş fiyatları sebebi ile hızınızdan büyük bir fedakarlık yapmanız gerekecek diye düşünüyorum ki ona rağmen fiyatları 70 TL nin altında bir tarife bulmak zor. Çok derin bir araştırma yapmadım fakat fiyatları o kadar vicdandan yoksun ki 4-5 Mpbs lik ve kotalı tarifelere 40-50 TL fiyat istiyorlar.

Arkadaşlar teşekkür ederim, uzun zamandır Türknet kullanıyodum, bu kadar fiyatların arttığindan haberim yoktu. Ben 40 liraya internetler hatırlıyorum, şimdi 80 lira veriyoruz. Herşey mükemmel gerçekten. Kablonet, netspeed' e falan da bakmama rağmen bana en yeten Türknet. Malesef bu abartı fiyatlara katlanmak zorundayım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…