Ucuz konsol önerisi

PS3 çok eski cihaz. Xbox One varken alınmaz. 2000 TL'ye de PS4 bulamayacağına göre, Xbox One almanız mantıklı olur. Yalnız One'u kıramazsınız. Ucuz bir fiyata Xbox One bulursanız, artan parayla da Game Pass alırsınız. Yok uğraşamam diyorsanız X360 ya da PS3 alacaksınız. İkisi arasından da PS3 daha mantıklı.

Xbox One varken ben tercih etmezdim ama Xbox One kırılmaz indirimde oyun alırsın Game Pass yaparsın takılırsın. PS3 alsan free to play oyun oynayamazsın.

free to play nedir
CoD Warzone, Apex Legends, PUBG gibi oynaması ücretsiz oyunlar.
bişey seçeceğim bana xbox one seçeceğim gibi geliyor hadi hayırlısı
Emin ol daha mantıklı bir seçim olur. 15/20tl arasındaki oyunlar seni uzun bir süre götürür. Ayrıca Discord nitro ile 2 aylık Game Pass kodu alınıyor onuda araştırırsın. O kodlar seni en az bi 4 ay götürür.

CoD Warzone, Apex Legends, PUBG gibi oynaması ücretsiz oyunlar.

Emin ol daha mantıklı bir seçim olur. 15/20tl arasındaki oyunlar seni uzun bir süre götürür. Ayrıca Discord nitro ile 2 aylık Game Pass kodu alınıyor onuda araştırırsın. O kodlar seni en az bi 4 ay götürür.
ben %100 xbox one alıcam galiba

Evet. İkisine de çip takılıp korsan oyun çalıştırılabilir.
PS3 yazılımsal kırılıyor ya
internete ne yazacağım
2. Sitelerine bak yada trendyol 2.el dolap bölümüne bak orda var tavsiyem ps3 fat kasa xbox one biraz pahalı ps3 göre 2000 aşağı pek yok
ben %100 xbox one alıcam galiba
PS3 hem yazılımsal hem çiple kırılır çip taktırmanızı tavsiye etmem xbox 360 sadece çiple kırılır xbox one fat kasa kırılmaz benim tavsiye iyi bir ps3 slim sorun çıkarmaz CD rom sorun yapmaz
trendyol dolap kısmında 2.el ürün bakabilirsin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı