Ucuz Minecraft Premium nereden alınır?

minecraft.net dışında satış yapan bütün siteler kullanılmış(2.el ya da denildiği gibi çalıntı) hesapları satarlar. Ancak doğru siteden alışveriş yaptığında sana Maili dahî migrateli bir şekilde verirler. Bu tarz sitelerden bulman en uygunu olacaktır. Böylece hesap sende sonsuza dek kalabilir.

7/24 aktif canlı desteği olan bu sitenin işinize yarayacağını düşünüyorum.

minecraft.net dışında satış yapan bütün siteler kullanılmış(2.el ya da denildiği gibi çalıntı) hesapları satarlar. Ancak doğru siteden alışveriş yaptığında sana maili dahî migrateli bir şekilde verirler. Bu tarz sitelerden bulman en uygunu olacaktır. Böylece hesap sende sonsuza dek kalabilir.

E-posta bile verseler geri alabilir çalıntı hesapsa ticket attığında ne zaman nasıl aldın gibi sorular soruyorlar ve bu şekilde geri alabiliyorlar.

E-posta bile verseler geri alabilir çalıntı hesapsa ticket attığında ne zaman nasıl aldın gibi sorular soruyorlar ve bu şekilde geri alabiliyorlar.

minecraft.net dışında satış yapan bütün siteler kullanılmış(2.el ya da denildiği gibi çalıntı) hesapları satarlar. Ancak doğru siteden alışveriş yaptığında sana maili dahî migrateli bir şekilde verirler. Bu tarz sitelerden bulman en uygunu olacaktır. Böylece hesap sende sonsuza dek kalabilir.

Ben sanırım uczpreden alacağım teşekkürler yardımlarınız için.

3. parti Launcher ne demek ben sadece arkadaşlarımla Aternos sunucusunda oynamak için alacağım.
Hocam uczpre de elmas hesap 14 tl dediğim gibi biraz şansi işi ama denemekte fayda var eğer yakın zamanda giderse hesap direkt olarak iade veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı