Ucuz Orjinal Oyun Satın Alma

İnternet sitemizde herhangi bir hesap satışı mevcut değildir. Sadece key satışları mevcuttur. Yorumunuzu düzenlerseniz seviniriz :)
@JAKE
 
Çok var. G2A, Kinguin, Plati(key), oyunfor, durmaplay, bursagb, perdigital, gamesatış... Bir çok site var, indirim dönemlerinde girip bakmak lazım. Örneğin perdigital tek seferde 40TL bakiye yüklemesine 10 TL bonus veriyordu. Bu şekilde 40 liraya 50 liralık steam cüzdan kodu alıp, doğrudan Steam üzerinden almıştım. Ya da Gamesatış 30 TL harcamaya 10 TL bonus veriyordu. Hatta bug gibi bir şey oldu, iki kez tek seferlik 30'luk alışverişimde +10 aldım yani totalde 20 tl almıştım. Net bir site söyleyemem takip edip fırsatları yakalamak lazım.

edit: hatta daha da fazla indirim istiyorsan Sevinç Level Bot'u bilirsin steam'de. Onun yöneticilerinden olan Frankesh ya da bir diğer yönetici steam gift olarak ucuza satıyorlar oyun. Sanırım euro bazlı aldıkları için tlye ucuzdan veriyorlar. Ayrıca bu dediğim gibi profiller mevcut.
 
oyunmarketin.com öneririm güvenli ve e posta ve şifre değişiyor ben aldım 2 3 ay oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım destek ekibi ve işçi kadrosuda süper alışveriş yapmanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı