Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 pekerbey dedi: Kanka %99 gelecek ve hepsine. Kur güncelleneceği için ben stok yaptım alabildiğimi aldım ucuz veya pahalı fark etmez hepsine gelir Genişletmek için tıkla... Bence yaptığım mantıklı bir şey fark ettiysen hep ucuz ve ünlü oyunları aldım zam gelir sence de mantıklı mı?
pekerbey dedi: Kanka %99 gelecek ve hepsine. Kur güncelleneceği için ben stok yaptım alabildiğimi aldım ucuz veya pahalı fark etmez hepsine gelir Genişletmek için tıkla... Bence yaptığım mantıklı bir şey fark ettiysen hep ucuz ve ünlü oyunları aldım zam gelir sence de mantıklı mı?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Valve paketini de ekleyin isterseniz yoksa yani kütüphanenizde.
pekerbey Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #13 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Bence yaptığım mantıklı bir şey fark ettiysen hep ucuz ve ünlü oyunları aldım zam gelir sence de mantık Genişletmek için tıkla... Şu indirim döneminde ne oyun aldıysan mantıklı Hatta ekleyebiliyorsan biraz daha al yoksa artık bu fiyatlar imkansız.
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: Bence yaptığım mantıklı bir şey fark ettiysen hep ucuz ve ünlü oyunları aldım zam gelir sence de mantık Genişletmek için tıkla... Şu indirim döneminde ne oyun aldıysan mantıklı Hatta ekleyebiliyorsan biraz daha al yoksa artık bu fiyatlar imkansız.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #14 chaturanga dedi: Valve paketini de ekleyin isterseniz yoksa yani kütüphanenizde. Genişletmek için tıkla... O var lütfen oyun öneriniz varsa söyleyin çok ciddi dönemdeyiz ZAM pekerbey dedi: Şu indirim döneminde ne oyun aldıysan mantıklı Hatta ekleyebiliyorsan biraz daha al yoksa artık bu fiyatlar imkansız. Genişletmek için tıkla... Sizde önerir misiniz oyun
chaturanga dedi: Valve paketini de ekleyin isterseniz yoksa yani kütüphanenizde. Genişletmek için tıkla... O var lütfen oyun öneriniz varsa söyleyin çok ciddi dönemdeyiz ZAM pekerbey dedi: Şu indirim döneminde ne oyun aldıysan mantıklı Hatta ekleyebiliyorsan biraz daha al yoksa artık bu fiyatlar imkansız. Genişletmek için tıkla... Sizde önerir misiniz oyun
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #15 Hüseyin Yiğit Sarı dedi: O var lütfen oyun öneriniz varsa söyleyin çok ciddi dönemdeyiz ZAM Sizde önerir misiniz oyun Genişletmek için tıkla... Guns, Gore and Cannoli Guns, Gore and Cannoli 2 Sid Meier's Civilization V: Complete Sid Meier's Civilization® III Complete Jurassic World Evolution Jurassic World Evolution 2 Mutant Year Zero Bathman Arkham Collection The Hunter: Call of the wild Payday 2 Legacy Collection Metro Exodus Gold Edition Ark Survival Evolved Arma 3 The Witcher Enhanced The Witcher 2 Ekleme: A Plague Tale: Innocence Ayrıca Voidu sitesinde, Detroit Become Human (70 TL) Aynı yayıncının Beyond ve Heavy Rain oyunları 28'er TL. Son düzenleme: 5 Temmuz 2023
Hüseyin Yiğit Sarı dedi: O var lütfen oyun öneriniz varsa söyleyin çok ciddi dönemdeyiz ZAM Sizde önerir misiniz oyun Genişletmek için tıkla... Guns, Gore and Cannoli Guns, Gore and Cannoli 2 Sid Meier's Civilization V: Complete Sid Meier's Civilization® III Complete Jurassic World Evolution Jurassic World Evolution 2 Mutant Year Zero Bathman Arkham Collection The Hunter: Call of the wild Payday 2 Legacy Collection Metro Exodus Gold Edition Ark Survival Evolved Arma 3 The Witcher Enhanced The Witcher 2 Ekleme: A Plague Tale: Innocence Ayrıca Voidu sitesinde, Detroit Become Human (70 TL) Aynı yayıncının Beyond ve Heavy Rain oyunları 28'er TL.
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Temmuz 2023 #16 @Hüseyin Yiğit Sarı Steam kur güncellemesi yapınca fiyatı yükselmemiş tüm oyunlara zam geleceğini tahmin ediyorum.
@Hüseyin Yiğit Sarı Steam kur güncellemesi yapınca fiyatı yükselmemiş tüm oyunlara zam geleceğini tahmin ediyorum.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #17 pekerbey dedi: Kanka %99 gelecek ve hepsine. Kur güncelleneceği için ben stok yaptım alabildiğimi aldım ucuz veya pahalı fark etmez hepsine gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz.
pekerbey dedi: Kanka %99 gelecek ve hepsine. Kur güncelleneceği için ben stok yaptım alabildiğimi aldım ucuz veya pahalı fark etmez hepsine gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #18 chaturanga dedi: Guns, Gore and Cannoli Guns, Gore and Cannoli 2 Sid Meier's Civilization V: Complete Sid Meier's Civilization® III Complete Jurassic World Evolution Jurassic World Evolution 2 Mutant Year Zero Bathman Arkham Collection The Hunter: Call of the wild Payday 2 Legacy Collection Metro Exodus Gold Edition Ark Survival Evolved Arma 3 The Witcher Enhanced The Witcher 2 Ekleme: A Plague Tale: Innocence Ayrıca Voidu sitesinde, Detroit Become Human (70 TL) Aynı yayıncının Beyond ve Heavy Rain oyunları 28'er TL. Genişletmek için tıkla... Bu oyunların hepsi var başka
chaturanga dedi: Guns, Gore and Cannoli Guns, Gore and Cannoli 2 Sid Meier's Civilization V: Complete Sid Meier's Civilization® III Complete Jurassic World Evolution Jurassic World Evolution 2 Mutant Year Zero Bathman Arkham Collection The Hunter: Call of the wild Payday 2 Legacy Collection Metro Exodus Gold Edition Ark Survival Evolved Arma 3 The Witcher Enhanced The Witcher 2 Ekleme: A Plague Tale: Innocence Ayrıca Voidu sitesinde, Detroit Become Human (70 TL) Aynı yayıncının Beyond ve Heavy Rain oyunları 28'er TL. Genişletmek için tıkla... Bu oyunların hepsi var başka
pekerbey Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #19 624694 dedi: Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten.
624694 dedi: Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #20 pekerbey dedi: Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten. Genişletmek için tıkla... Gelmez ise yurtdışındaki tüm oyuncular TR serverlarından oyun alır bu da karmaşaya yol açar o yüzden gelmeme gibi bir ihtimal yok zam kesin gelecek pekerbey dedi: Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten dolar 26 TL'yi aşmış durumda
pekerbey dedi: Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten. Genişletmek için tıkla... Gelmez ise yurtdışındaki tüm oyuncular TR serverlarından oyun alır bu da karmaşaya yol açar o yüzden gelmeme gibi bir ihtimal yok zam kesin gelecek pekerbey dedi: Steam kur güncellemesi yapacağı için zam gelmeme ihtimali yok. Bu öyle küçük bir zam da değil kur 18-25 arasına geldiği zaman görülür zaten. Genişletmek için tıkla... Ayrıyeten dolar 26 TL'yi aşmış durumda