Ucuz ve kaliteli oyuncu bilgisayarı parça önerisi

Bütçe
10.000 - 20.000

batmanferat

Decapat
Daha fazla  
Merhaba!

Ben, oyuncu bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Ancak şu ki malum durumdan dolayı, maddi durumum pek iyi denemez ve yani çalışır, para kazanır bi' durumda değilim. O nedenden dolayı parça-parça şekilde sistem toplamayı düşünüyorum yani kasayı ayrı, güç kaynağını ayrı, ana kartını ayrı. Pahalı parçaları bir iş bulup, oradan kazandığım paralarla toplayabilirim.

Ve sistem parçaları olsun neler almalıyım tam olarak emin değilim. Hem ucuz hem de kaliteli düzeyde parçalar önerirseniz çok memnun olurum. Ek olarak teknik sorun yaşanmayacak mesela ekran kartı ile işlemci arasında darboğaz yaşanmayacak şekilde bildiğiniz ucuz bi' sistem önerebilirseniz sevinirim.

İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

-Kasa bölümü için.
Anakart.
İşlemci.
Ekran kartı.
RAM.
SSD.
Power Supply.
Soğutucu vesaire.

Piyasada en uygun sistem şu an darboğaz söz konusu değil.

SAMSUNG DISK PCI-E 500GB NVME 980 MZ-V8V500BW 3100/2600 MB/s SSD'sini ve FSP GSM Hydro PRO HGS-650M 650 W 80+ Gold Power Supply PSU'yu seçerseniz bu sistem alınır.

Teşekkür ediyorum! Ancak ben şunu düşünüyorum, parçaları ayrı-ayrı farklı yerlerden satın alarak toplayacağım ve bir yerde stoklayacağım, ondan sonra komple tamamlayınca kasayı kuracağım sizce öyle mümkün olur mu? Yani parçaları ayrı şekilde satılır mı?

Benim düşüncemle satılır kasa zaten toplanıp bize veriliyor ancak sizin de düşüncenizi merak ediyorum?

Samsung dısk PCI-e 500GB NVMe 980 MZ-V8V500bw 3100/2600 MB/s SSD'sini ve FSP GSM Hydro Pro HGS-650M 650W 80+ Gold Power Supply PSU'yu seçerseniz bu sistem alınır.

Teşekkür ediyorum!

Elbette tek tek topöayabilirsiniz ancak hazır sistemler normal toplamaya göre daha ucuza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…