Ucuz VPS önerisi

AWS açtım az önce kapattılar.
Adrese ilçeyi yazmıştım.
Tekrar açabilirim.
AWS mi iyidir bu mu?
şahsen AWS'de kullanıyorum herhangi bir sorun yaşadığında bir muhattap bulamazsın öncelikle onu belirtiyim. Fakat self servis bir kullanım için ideal sonuç olarak ücretsiz. çok bir şey beklememek lazım gayet güzel bir imkan.
Aynı kart üstünden açarsanız tekrar bloke olma ihtimali var. şansınızı deneyin

Şahsen AWS'de kullanıyorum herhangi bir sorun yaşadığında bir muhatap bulamazsın öncelikle onu belirtiyim. Fakat self servis bir kullanım için ideal sonuç olarak ücretsiz. Çok bir şey beklememek lazım gayet güzel bir imkan.
Aynı kart üstünden açarsanız tekrar bloke olma ihtimali var. Şansınızı deneyin.

Peki solusvpden alırsam nameserver ve sunucu adına ne girim?

Peki solusvpden alırsam nameserver ve sunucu adına ne girim?
sunucu adına istediğinizi girebilirsiniz. karıştırmamak için bir isim vermiş olduğunuzu düşünün.
Namaserver alanları ise bir alan adı kullanıcaksanız alan adı satın aldığınız yerin size vermiş olduğu bilgiler ile doldurmalısınız. Fakat alan adı kullanmıycaksanız ns1 ve ns2 olarak doldurup geçebilirsiniz. Sonradan alan adı satın alır ve kullanmak isterseniz zaten düzenleme yapabilirsiniz.

Sunucu adına istediğinizi girebilirsiniz. Karıştırmamak için bir isim vermiş olduğunuzu düşünün.
Namaserver alanları ise bir alan adı kullanıcaksanız alan adı satın aldığınız yerin size vermiş olduğu bilgiler ile doldurmalısınız. Fakat alan adı kullanmayacaksanız NS1 ve NS2 olarak doldurup geçebilirsiniz. Sonradan alan adı satın alır ve kullanmak isterseniz zaten düzenleme yapabilirsiniz.

Güvenilir mi peki?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı