Müco bey
Hectopat
- Anakart
- MSI pro H610M-E
Selamlar. 1TB ucuz olsun çok da ucuza kaçsın demiyorum, iki fazla koy bu çok iyi derseniz ona yönelebilirim. Ama ucuz ağırlıklı olsun.
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Okuma yazma kafaya takılacak bir şey değil. Bu bütçede G2 rakipsiz bir model.2400 TL çok iyi fiyat ama okuma yazması düşük bari en az 3000 olsa bende bunu almayı düşünüodum ama okuma yazması düşük.
G3 nasıldır hocam?Okuma yazma kafaya takılacak bir şey değil. Bu bütçede G2 rakipsiz bir model.
bunu aldım.G2 üstüne 172 TL daha koy bunu al.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.