halletim hocamSteam kendi cihazında da çalışıyor mu? Yani GFN'ye girerken arka tarafta da Steam açık mı?
halletim hocamSteam kendi cihazında da çalışıyor mu? Yani GFN'ye girerken arka tarafta da Steam açık mı?
Hocam Denuvo yüzünden günde 5 kere aktifleştirme yok mu zaten? Çevrimdışı Mod'da geçersiz mi oluyor bu?halletim hocam
Çözümü: Oyun Steam'de açık olarak gözükmesi lazım yani farklı bir kişinin Steam'ı çevrimdışı olmadan oynaması lazım oynadığı zaman GFN'yi açın ve Dying Light 2 oyununu açın size soru soracak başka bir kişi bu oyunu zaten oyniyor oturum kapatılsınmı diye sizde hayır diyeceksiniz sonrada sizi Steam kütüphanesine atacak oradanda geniş ekranı açıcaksınız geniş ekranda sağ üste kapatma butonu olacak ona tıklicaksınız oradan offline moda geçip oyunu başlatıcaksınız bu kadar iyi oyunlar dilerim.
Peki çevrim dışı modda save alıyor mu yoksa her girdiğimizde sıfırdan mı başlıyoruz.halletim hocam
Çözümü: Oyun Steam'de açık olarak gözükmesi lazım yani farklı bir kişinin Steam'ı çevrimdışı olmadan oynaması lazım oynadığı zaman GFN'yi açın ve Dying Light 2 oyununu açın size soru soracak başka bir kişi bu oyunu zaten oyniyor oturum kapatılsınmı diye sizde hayır diyeceksiniz sonrada sizi Steam kütüphanesine atacak oradanda geniş ekranı açıcaksınız geniş ekranda sağ üste kapatma butonu olacak ona tıklicaksınız oradan offline moda geçip oyunu başlatıcaksınız bu kadar iyi oyunlar dilerim.
Peki çevrim dışı modda Save alıyor mu yoksa her girdiğimizde sıfırdan mı başlıyoruz.
hocam bende işe yarıyor save kaydediliyor ama bilmediğim şey şu ben çevrimdışı modda oynadığım zaman diğer oyuncular gelip benim saveimden devam edebilirmi?Hocam Denuvo yüzünden günde 5 kere aktifleştirme yok mu zaten? Çevrimdışı Mod'da geçersiz mi oluyor bu?
Ben kendi bilgisayarımdan RDR 2 hesabında oynamıştım. Başkalarının kayıtları bile gözükmüyordu Çevrimdışı Mod'da. Muhtemelen sorun olmaz ancak bazen oyunu açmak için Steam Cloud'u önünüze getirip bir şeyler diyor. O zaman ne yaparsınız bilemiyorum.Hocam bende işe yarıyor save kaydediliyor ama bilmediğim şey şu ben çevrimdışı modda oynadığım zaman diğer oyuncular gelip benim saveimden devam edebilirmi?
Halletim hocam.
Halletim hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.