Ucuza CP 2077 ve RDR2 nasıl satılıyor?

Furkanloji

Hectopat
Arkadaşlar oyun satış sitelerinde 25 TL'ye 3 tane oyun seçiyorsunuz. Bu oyunlarda genellikle Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar ama sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz. Sorum, bunları nasıl salıyorlar ve nasıl yapıyorlar? Aynı hesabı nasıl oluyor da 100 kişiye satabiliyorlar?

Arkadaşlar oyun satış sitelerinde 25 TL'ye 3 tane oyun seçiyorsunuz. Bu oyunlarda genellikle Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar ama sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz. Sorum, bunları nasıl salıyorlar ve nasıl yapıyorlar? Aynı hesabı nasıl oluyor da 100 kişiye satabiliyorlar?

Çalınan hesaplar oluyor.

Aile Paylaşımı özelliğini kullanıyorlar. Hesap bilgilerini giriyorsunuz ancak hiçbir şekilde tam bir erişiminiz yok. Aile Paylaşımı Modundasınız yazıyor ekranda. Ondan sonra kendi hesabınıza girince de RDR2 ve CP2077 gözüküyor. Tıklayınca da Ödünç Al gibi bir tuş çıkıyor. Basınca da Online haricinde her şekilde oynuyorsunuz. Bir daha da girmiyorlar o hesaba. Girerlerse sanırım diğer hesapları atıyor. Kendi orijinal hesaplarına da satın alıp ordan kendileri oynuyorlar.

Steam üzerinden aile paylaşımı yapıyorlar sadece offline olarak giriş yapabiliyorsun ne şifresini değiştirebilirsin ne Online kısmına giriş yapabilirsin zamanında Mafia remake almıştım bir sorun yaşamadım.

Ben de 30 TL'ye RDR 2 oynuyorum. Ortak bir hesap olarak satıyorlar ama herkes offline girmek zorunda hesaba. Sonra da kendi hesabınız gibi oynayabiliyorsunuz ama her oyuna yapılacak bir şey değil. Ben RDR 2 için yaptım sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı