IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 20 Nisan 2023 #1 Ucuza nasıl bir envanter dizebilirim? Ucuz dediğim de 100 lira, 120 lira vs.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Glock Dünya Dışı USP Anımsamalar AWP Kılcal Damar AK Keşfedilmemiş MP9 Biyotehlike MAC Ensnared M4A1 Gazoz
Glock Dünya Dışı USP Anımsamalar AWP Kılcal Damar AK Keşfedilmemiş MP9 Biyotehlike MAC Ensnared M4A1 Gazoz
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #3 AK> Keşfedilmemiş A4> Poly Mag, Magnezyum AWP> Kılcal Damar (Fiyatına göre süper) USP-S> Ticket To Hell Glock> Winterized, Fedakarlık, Oksit Alevi Deagle > Işık Hüzmesi
AK> Keşfedilmemiş A4> Poly Mag, Magnezyum AWP> Kılcal Damar (Fiyatına göre süper) USP-S> Ticket To Hell Glock> Winterized, Fedakarlık, Oksit Alevi Deagle > Işık Hüzmesi
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 20 Nisan 2023 #4 mutlu pide dedi: Glock Dünya Dışı USP Anımsamalar AWP Kılcal Damar AK Keşfedilmemiş MP9 Biyotehlike MAC Ensnared M4A1 Gazoz Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım?
mutlu pide dedi: Glock Dünya Dışı USP Anımsamalar AWP Kılcal Damar AK Keşfedilmemiş MP9 Biyotehlike MAC Ensnared M4A1 Gazoz Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #5 IX. Corleone dedi: Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım? Genişletmek için tıkla... Görevde kullanılmış alın, alırken Floatlarına bakın.
IX. Corleone dedi: Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım? Genişletmek için tıkla... Görevde kullanılmış alın, alırken Floatlarına bakın.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #6 IX. Corleone dedi: Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım? Genişletmek için tıkla... Aşınma oranı fazla olunca adı üstünde skin aşınmış oluyor. Aşınınca da boyası falan sökülüyor. Ama bazı skinler garip bir şekilde çok aşınmış olsa bile aşınmış gözükmüyor. Aşınmışlık olarak görevde kullanılmış iyidir genelde.
IX. Corleone dedi: Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım? Genişletmek için tıkla... Aşınma oranı fazla olunca adı üstünde skin aşınmış oluyor. Aşınınca da boyası falan sökülüyor. Ama bazı skinler garip bir şekilde çok aşınmış olsa bile aşınmış gözükmüyor. Aşınmışlık olarak görevde kullanılmış iyidir genelde.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 20 Nisan 2023 #7 Glock-18 Uzun Far ucuzlar arasında en iyisi bence, tavsiye ederim.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 20 Nisan 2023 #8 Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #9 IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Keşfedilmemiş dışında öyle ucuz AK yok biraz tuzlu ama simsiyaha bakabilirsiniz.
IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Keşfedilmemiş dışında öyle ucuz AK yok biraz tuzlu ama simsiyaha bakabilirsiniz.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #10 IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yarış faresi. aabcc dedi: Yarış faresi. Genişletmek için tıkla... Pardon bir an aklım 70 lira olmasına gitti 115'e çıktı bütçenize uymaz, seçkin yapıma bakabilirsiniz fakat çok sıradan geliyor bana.
IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yarış faresi. aabcc dedi: Yarış faresi. Genişletmek için tıkla... Pardon bir an aklım 70 lira olmasına gitti 115'e çıktı bütçenize uymaz, seçkin yapıma bakabilirsiniz fakat çok sıradan geliyor bana.