IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 20 Nisan 2023 #21 aabcc dedi: Kafanıza göre. Ama şöyle bir seçenek de var A1S kullanıyor iseniz Anımasama'nın aynısına benzer bir skini A1S'de de var. İkisi çok uyumlu olur. O seçeneğe de bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi? Son düzenleme: 20 Nisan 2023
aabcc dedi: Kafanıza göre. Ama şöyle bir seçenek de var A1S kullanıyor iseniz Anımasama'nın aynısına benzer bir skini A1S'de de var. İkisi çok uyumlu olur. O seçeneğe de bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #22 IX. Corleone dedi: Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda az aşınmışı ile görevde kullanılmışı arasında pek fark yoktu, yapıştırdım az aşınmışı. O fiyat bandında en iyisi bence. Alınır. IX. Corleone dedi: Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi? Genişletmek için tıkla... A1S skinlerine hakim değilim, güzel bir silah değil bence; ama sizin için bakayım. Biraz bekleyin. Night Terror gider diye düşünüyorum. 25-30 arasında bir fiyata sahip.
IX. Corleone dedi: Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda az aşınmışı ile görevde kullanılmışı arasında pek fark yoktu, yapıştırdım az aşınmışı. O fiyat bandında en iyisi bence. Alınır. IX. Corleone dedi: Hocam Ticket To Hell ile hangi A1S gider? Hocam paraya kıyıp AWP Phobos mu alsam diyorum siz ne dersiniz güzel skin mi? Genişletmek için tıkla... A1S skinlerine hakim değilim, güzel bir silah değil bence; ama sizin için bakayım. Biraz bekleyin. Night Terror gider diye düşünüyorum. 25-30 arasında bir fiyata sahip.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 20 Nisan 2023 #23 aabcc dedi: A1S skinlerine hakim değilim, güzel bir silah değil bence; ama sizin için bakayım. Biraz bekleyin. Night Terror gider diye düşünüyorum. 25-30 arasında bir fiyata sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam harika bir skin, çok teşekkürler.
aabcc dedi: A1S skinlerine hakim değilim, güzel bir silah değil bence; ama sizin için bakayım. Biraz bekleyin. Night Terror gider diye düşünüyorum. 25-30 arasında bir fiyata sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam harika bir skin, çok teşekkürler.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #24 IX. Corleone dedi: Hocam harika bir skin, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #25 IX. Corleone dedi: O zaman Ticket to Hell diyorum. Hocam bir de Az Aşınmışlar Görevde Kullanılmışa göre neden daha pahalı? Daha kötü durmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Az aşınmışlae adı üzerinde az aşınmış, görevde kullanılmışa göre daha iyi kondisyonda.
IX. Corleone dedi: O zaman Ticket to Hell diyorum. Hocam bir de Az Aşınmışlar Görevde Kullanılmışa göre neden daha pahalı? Daha kötü durmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Az aşınmışlae adı üzerinde az aşınmış, görevde kullanılmışa göre daha iyi kondisyonda.