IX. Corleone
Hectopat
Ucuza nasıl bir envanter dizebilirim? Ucuz dediğim de 100 lira, 120 lira vs.
Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım?Glock Dünya Dışı
USP Anımsamalar
AWP Kılcal Damar
AK Keşfedilmemiş
MP9 Biyotehlike
MAC Ensnared
M4A1 Gazoz
Görevde kullanılmış alın, alırken Floatlarına bakın.Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım?
Aşınma oranı fazla olunca adı üstünde skin aşınmış oluyor. Aşınınca da boyası falan sökülüyor. Ama bazı skinler garip bir şekilde çok aşınmış olsa bile aşınmış gözükmüyor. Aşınmışlık olarak görevde kullanılmış iyidir genelde.Hocam teşekkür ederim çok güzel listelemişsiniz, bir de şey soracaktım bu Az Aşınmış, Fabrikadan yeni çıkmış vs. Ne oluyor? Hangilerinden alayım?
Keşfedilmemiş dışında öyle ucuz AK yok biraz tuzlu ama simsiyaha bakabilirsiniz.Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz?
Yarış faresi.Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz?
Pardon bir an aklım 70 lira olmasına gitti 115'e çıktı bütçenize uymaz, seçkin yapıma bakabilirsiniz fakat çok sıradan geliyor bana.Yarış faresi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.