IX. Corleone
Hectopat
Biraz pahalıymış.Keşfedilmemiş dışında öyle ucuz AK yok biraz tuzlu ama simsiyaha bakabilirsiniz.
Bir de şey soracaktım StatTrak mi alayım yoksa normal mi? StatTrak'in farkı ne?
Biraz pahalıymış.Keşfedilmemiş dışında öyle ucuz AK yok biraz tuzlu ama simsiyaha bakabilirsiniz.
Safari Ağı, Elit Yapım.Anladım teşekkür ederim, AK seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz?
Seçkin Yapım çok güzelmiş.Safari Ağı, Elit Yapım.
StatTrak'lerde kill sayacı var. Önemli bir özellikse alabilirsin ama daha pahalı.Biraz pahalıymış.
Bir de şey soracaktım StatTrak mi alayım yoksa normal mi? StatTrak'in farkı ne?
Tek başına bence güzel değil ama çıkartma yapıştırabilirsin alıp.Steam pazarından alıyorum, ByNoGame'den değil dimi?
Seçkin Yapım çok güzelmiş.
Seçkin Yapım görevde kullanılmış alın, bakın tekrar diyorum; alırken Aşınma oranına bakın. Aynı fiyata çok fark eden aşınmalar olabiliyor 0.15-0.20 arası bir şey denk gelirse yapıştırın.Steam pazarından alıyorum, ByNoGame'den değil dimi?
Seçkin Yapım çok güzelmiş.
Anladım teşekkür ederim, ak seçimi olarak daha başka ne önerirsiniz?
İki skini de kullandım, Ticket To Hell daha agresif gözüküyor. M4'e ne aldığınıza bağlı. Yeşil her renge gitmeyebilir ama Siyah her rengin yanına gider.USB'de çok kararsız kaldım. Anımsama mı Ticket to Hell mi?
O zaman Ticket to Hell diyorum.İki skini de kullandım, Ticket To Hell daha agresif gözüküyor. M4'e ne aldığınıza bağlı. Yeşil her renge gitmeyebilir ama Siyah her rengin yanına gider.
Kafanıza göre. Ama şöyle bir seçenek de var A1S kullanıyor iseniz Anımasama'nın aynısına benzer bir skini A1S'de de var. İkisi çok uyumlu olur. O seçeneğe de bir bakın derim.O zaman Ticket to Hell diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.