KS KS myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Nisan 2020 #11 Talhix dedi: Arkadaşlar bazı kişiler 15 20 tl civarı sattıklarını söylüyorlar sizce güvenmeli miyim böyle bir şey mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolandırıcılık inanma.
Talhix dedi: Arkadaşlar bazı kişiler 15 20 tl civarı sattıklarını söylüyorlar sizce güvenmeli miyim böyle bir şey mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolandırıcılık inanma.
Kerem Kumsal Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 4 21 Mayıs 2020 #12 Talhix dedi: Arkadaşlar bazı kişiler 15 20 TL civarı sattıklarını söylüyorlar sizce güvenmeli miyim böyle bir şey mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben güvendim. Güvenme
Talhix dedi: Arkadaşlar bazı kişiler 15 20 TL civarı sattıklarını söylüyorlar sizce güvenmeli miyim böyle bir şey mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben güvendim. Güvenme
KS KS myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Mayıs 2020 #13 Kerem Kumsal dedi: Kanka ben güvendim. Güvenme Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz dolandırılmışsındır. Çünkü öyle bir şey yok. Ben çok araştırdım.
Kerem Kumsal dedi: Kanka ben güvendim. Güvenme Genişletmek için tıkla... Yüzde yüz dolandırılmışsındır. Çünkü öyle bir şey yok. Ben çok araştırdım.