RommeLL Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Sahibinden'de 50-100 lira arasına satılıyor fakat bana çok güvenilir gelmedi. Bunu ucuz alabileceğim bir yer var mı? Producer Edition olması lazım.
Sahibinden'de 50-100 lira arasına satılıyor fakat bana çok güvenilir gelmedi. Bunu ucuz alabileceğim bir yer var mı? Producer Edition olması lazım.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 20 Haziran 2024 #2 Konuyu takipteyim ben de (Seeyuhh)
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #3 RommeLL dedi: Sahibinden'de 50-100 lira arasına satılıyor fakat bana çok güvenilir gelmedi. Bunu ucuz alabileceğim bir yer var mı? Producer Edition olması lazım. Genişletmek için tıkla... Playboi dedi: Konuyu takipteyim ben de (Seeyuhh) Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi?
RommeLL dedi: Sahibinden'de 50-100 lira arasına satılıyor fakat bana çok güvenilir gelmedi. Bunu ucuz alabileceğim bir yer var mı? Producer Edition olması lazım. Genişletmek için tıkla... Playboi dedi: Konuyu takipteyim ben de (Seeyuhh) Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi?
RommeLL Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Oguzh4nn dedi: Hocam bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 18 Ağustos 2024 #5 RommeLL dedi: Ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
RommeLL dedi: Ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
RommeLL Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #6 Oguzh4nn dedi: Sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok ben almadım kusura bakma bir tık geç gördüm.
Oguzh4nn dedi: Sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok ben almadım kusura bakma bir tık geç gördüm.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 3 Eylül 2024 #7 RommeLL dedi: Bir fikrim yok ben almadım kusura bakma bir tık geç gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok yok hocam sorun değil, şuanlık Microsoft Store üzerinden mobil versiyonunu kullanıyorum. İlerde Pc için lisans satın alacağım.
RommeLL dedi: Bir fikrim yok ben almadım kusura bakma bir tık geç gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok yok hocam sorun değil, şuanlık Microsoft Store üzerinden mobil versiyonunu kullanıyorum. İlerde Pc için lisans satın alacağım.
RommeLL Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #8 Oguzh4nn dedi: Yok yok hocam sorun değil, şu anlık Microsoft Store üzerinden mobil versiyonunu kullanıyorum. İleride PC için lisans satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kolay gelsin.
Oguzh4nn dedi: Yok yok hocam sorun değil, şu anlık Microsoft Store üzerinden mobil versiyonunu kullanıyorum. İleride PC için lisans satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kolay gelsin.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 3 Eylül 2024 #9 RommeLL dedi: Anladım hocam kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 517 Çözümler 2 Dün 23:46 #10 Bahsettiğiniz ilanlar korsan yazılım yani orijinal lisans değil.