Ucuza Game Pass nereden alınır?

faruk3809

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir konsol aldım ve Game Pass almak istiyorum. Fiyatı uygun olsa da daha ucuza bulmak istiyorum. Bazı satış sitelerinde var ama çok bilmiyorum. Ucuza Game Pass satılan bir yer varsa ilan atıp bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir konsol aldım ve game Pass almak istiyorum. Fiyatı uygun olsa da daha ucuza bulmak istiyorum. Bazı satış sitelerinde var ama çok bilmiyorum. Ucuza game Pass satılan bir yer varsa ilan atıp bilgi verebilir misiniz?

Pardon konsol kısmını görmedim ama yine de alınır çok oynuyorsan hiç sıkıntıya atmadan.

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir konsol aldım ve game Pass almak istiyorum. Fiyatı uygun olsa da daha ucuza bulmak istiyorum. Bazı satış sitelerinde var ama çok bilmiyorum. Ucuza game Pass satılan bir yer varsa ilan atıp bilgi verebilir misiniz?

Ucuza satılan yerler genelde hesap veriyor çok güvenme.

Pardon konsol kısmını görmedim ama yine de alınır çok oynuyorsan hiç sıkıntıya atmadan.

Hocam 175 tamamımda işte Ultimate olmazsa çok bir işlevi olmuyor oda 310 lira galiba.

Ucuza satılan yerler genelde hesap veriyor çok güvenme.

GameSatış diyw bir siteden 5-6 kere bilgisayar için alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ama konsol hiç denemedim.

Ucuza alma yolu yok. 1 aylık hesapları satıyorlar genelde. Onu da her ay farklı hesap olarak sana teslim ediyorlar. Kaldı ki yıllık falan almaya kalkarsan 3 ay sonra karşında muhattap bulma şansını oldukça düşük görüyorum. Tek yolu doğrudan abone olmak. Ülkemiz açısından aşırı pahalı ama sık sık üst seviye oyunlar geldiği için idare ettiriyor.

GameSatış diyw bir siteden 5-6 kere bilgisayar için alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ama konsol hiç denemedim.

O site size hesap olarak veriyor. Bizzat bir arkadaşım almıştı aynı hesabın içinde 7 kişi vardı. Tavsiye etmem ama yine de size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı