Ucuza hikayeli oyunlar için idarelik fare önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Razer DeathAdder V3 Pro mouse kullanmaktaydım ancak şarj olmamaya başladı. Kablolu veya kablosuz kullanamıyorum. Garantiye yollayacağım. Muhtemelen birkaç hafta faresiz kalacağım. Hikayeli oyunlar oynamaktayım. Bu süreçte idarelik en fazla birkaç yüz liralık mouse önerebilir misiniz? Daha çok laptoplarda kullanılan kablosuz mouse gibi olmazsa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
540 lira için harika fiyat, normalde daha pahalıdır kendisi.
Yine de 540 lira pahalı geldiyse daha ucuz alternatifleri var. Sonuçta sadece birkaç hafta kullanacağınızı belirttiniz.

Merhaba arkadaşlar iyi günler. Razer DeathAdder V3 Pro mouse kullanmaktaydım ancak şarj olmamaya başladı. Kablolu veya kablosuz kullanamıyorum. Garantiye yollayacağım. Muhtemelen birkaç hafta faresiz kalacağım. Hikayeli oyunlar oynamaktayım. Bu süreçte idarelik en fazla birkaç yüz liralık mouse önerebilir misiniz? Daha çok laptoplarda kullanılan kablosuz mouse gibi olmazsa daha iyi olur.
Tam bütçeniz ne kadar hocam? Eğer uyarsa yukarıdaki arkadaşın attığı mouse fiyatına göre sizi idare edecektir.

Claw's Nexus X1 önerebilirdim. Fİyatına göre harika faredir. Ama kalmamış stokları. Hemen eritmişler. O nedenle şunu önerebilirim (şaka bir yana birebir denediğim arkadaşımda, hiç ama hiç fena bir fare değil hem özellik hem de kalite olarak)

Birkaç haftalık mouse için 900₺ gereksiz masraf, yedek bırakmak istiyorsa mantıklı tabii ki.

540 lira için harika fiyat, normalde daha pahalıdır kendisi.
Yine de 540 lira pahalı geldiyse daha ucuz alternatifleri var. Sonuçta sadece birkaç hafta kullanacağınızı belirttiniz.
Teşekkürler hocam sağolun 500 liraya kadar düşünüyordum bence fiyat olarak sıkıntı yok

Tam bütçeniz ne kadar hocam? Eğer uyarsa yukarıdaki arkadaşın attığı mouse fiyatına göre sizi idare edecektir.
En fazla 500-600 lira en fazla şeklinde düşünmüştüm hocam

gezinirken bunu gördüm markasi bana pek güven vermesede bakilabilir fiyati normal piyasasinin altinda sanirim Rampage SMX-R43 X-GRIND 6400 DPI RGB Led Siyah Gaming Mouse | ITOPYA
Fiyat oldukça uygun hocam. Beni 1 ay kadar idare etse yeterli. Teşekkürler

İlla kablosuz olacaksa claws nexus air v1 alın.
Onun dışında bu işinizi görür. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...368WVzGcNw3UzFUbBvG9FVxGb_1Zvu38aAuGdEALw_wcB
Kablolu daha uygun olacağı için kablolu düşünüyorum hocam. Kısa süre kullanacağım. Teşekkürler sağolun.

Claw's Nexus X1 önerebilirdim. Fİyatına göre harika faredir. Ama kalmamış stokları. Hemen eritmişler. O nedenle şunu önerebilirim (şaka bir yana birebir denediğim arkadaşımda, hiç ama hiç fena bir fare değil hem özellik hem de kalite olarak)

Teşekkür ederim hocam sağolun. Fiyat performans üründür mutalaka ancak 900 lira biraz fazla geldi çünkü garantiye yollayacağım ürün mutlaka değişecektir. O gelene kadar idare etmek için biraz daha düşük fiyat bir şey arıyorum

H
Bu fiyata yeterli mouse bence.
Havit kulaklıklarını duymuştum. Mouse olarak inceleyeğim hocam teşekkür ederim sağolun

Arkakdaşlar herkese çok teşekkür ediyorum. Biraz alıcı yorumlarına ve forumlarda başka konulara bakarak karar vermeye çalışacağım çok sağolun

Son düzenleme:
Geri
Yukarı