Sadece SMP serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.
Sadece smp serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.
Sadece SMP serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.
5 ila 30 arasındaki altın ya da demir hesaplardan sakın alma hepsi çalıntı hesaplardan oluşuyor hele üstüne hesap sahibi birisinin hesabında oynadığını fark ederse değiştirir hesabı
Düne kadar 85 TL'ye resmi olarak Microsoft Store'dan alabilirdin, artık zamlandı ve öyle bir şansın kalmadı maalesef. Aynı ürün şu anda 200 TL resmi olarak.