Ucuza Minecraft Premium nereden alınır?

Sadece smp serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.

A-lın-maz. nokta

Sadece smp serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.

Olsa öneririz fakat Yok öyle siteler. İnternete gördüklerine falan da inanma. Alırsın bir tane, 2 hafta sonra hesap gider olan parana olur.

Düne kadar 85 TL'ye resmi olarak Microsoft Store'dan alabilirdin, artık zamlandı ve öyle bir şansın kalmadı maalesef. Aynı ürün şu anda 200 TL resmi olarak.

1 haftadır bakıyorum hep diyordum bir yardım alayım diye bulamazsam yardım alırım dedim şimdi de zam gelmiş şansıma haha.

Eskiden güvenilir 2. el siteleri bulabiliyordun ama artık Microsoft hesaplara geçiş zorunluluğundan sonra o hesaplar işlevsiz kaldı. Bütün Mojang hesaplarının Microsoft hesaplarına geçirilmesi gerekiyor, email değişemediğin hesaplarda da onu yapman imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı