mesut14145
Centipat
200 TL'ye kabul ediyorsanız Microsoft Store'da Windows 10 sürümü + Java satılıyor.
Ben zamanında euro 10 lira falanken 240a falan aldım uygunmuş şu an Java'yı aldım.
200 TL'ye kabul ediyorsanız Microsoft Store'da Windows 10 sürümü + Java satılıyor.
Sadece smp serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.
Sadece smp serverlerine girmek için ucuza Minecraft Premium istiyorum. Evet bütün siteler güvensiz ancak euro kurununda yükselmesiyle 550TL'ye kimse orijinal alamıyor. 100 TL'yi aşmadan her şeyini değiştirebildigimiz veya hiç gitmeyecek bir pre alma sitesi önerirseniz sevinirim.
Düne kadar 85 TL'ye resmi olarak Microsoft Store'dan alabilirdin, artık zamlandı ve öyle bir şansın kalmadı maalesef. Aynı ürün şu anda 200 TL resmi olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.