Ucuza nasıl Nintendo Switch oyunu alınır?

Sistem var zaten dahi dostum ama nintendo oyunu oynamak istiyorum ayrıca linkini atayım gör.

Oyun 1200 değil 1130 lira bu birincisi. İkincisi oyunu bu satıcı pahalı satıyor HB’de daha ucuza satan bir satıcı da var. Son olarak oyunu fiziksel temin ettiğin için pahalı E-shopda 850 lira civarında olması gerekiyor. Oyun kardeşliği yapıp ortaklı alırsan biriyle 425 liraya denk geliyor. Nintendo Exclusive oynamak istiyorsan keseyi açacaksın bu pazar böyle. Fiziksel olarak temin ettiğin zaman oyunu satıp başka bir oyun alabiliyorsun böyle artıları var bu yüzden fiziksel versiyonları daha pahalı oluyor. Yine Amazon üzerinde indirim kovalayabilirsin.
 
Oyun 1200 değil 1130 lira bu birincisi. İkincisi oyunu bu satıcı pahalı satıyor Hb'de daha ucuza satan bir satıcı da var. Son olarak oyunu fiziksel temin ettiğin için pahalı e-shopda 850 lira civarında olması gerekiyor. Oyun kardeşliği yapıp ortaklı alırsan biriyle 425 liraya denk geliyor. Nintendo exclusive oynamak istiyorsan keseyi açacaksın bu pazar böyle. Fiziksel olarak temin ettiğin zaman oyunu satıp başka bir oyun alabiliyorsun böyle artıları var bu yüzden fiziksel versiyonları daha pahalı oluyor. Yine Amazon üzerinde indirim kovalayabilirsin.

1130 TL ile 1200 TL ile çok da fark olduğunu sanmıyorum ayrıca e shop derken e shop ne?
 
Dijital olarak oynayacaksın. Nintendo hesaplarının P1, P2 denilen hakları var. Onları takip edeceksin, çok daha makul bu şekilde. Oynayıp bitirdikten sonra da sen de aynı şekilde satacaksın. Bu şekilde hem paranı geri almış oluyorsun, hem birçok exclusive oyuna erişmiş oluyorsun. Ben de alalı 1 sene oldu kendi hesabımdaki bir iki oyun hariç elimde hiç tutmuyorum. Böyle aşılıyor yani.
 
adam görüşlerini ve almama sebebini söylemiş ailesiyle yaşayan biri için aa alırım ne olcak demek kolay çözüm bit pazarı kolla 2 el piyasası leş allh ellerine düşürmesin kutusu yok oyunun adam 800 liraya koyuyo
 

Yeni konular

Geri
Yukarı