Steam Ucuza oyun alarak zarar ettim

Oyunu satmak için alıyorsun konsola geç kutulu oyunları satabilirsin ama steam da bin tane oyunun olsun yarı fiyatına bile müşteri bulamazsın.

Arkadaşlar ben bu güne kadar Steam hesabıma 55 dolardan fazla para yükledim. Ancak hesabımı satsam 1000 lira etmiyor. Siz siz olun oyunların zamlanmasını bekleyin. Dolar kuru iyice yükselsin öyle oyun alın.

Hesabı satarım mantığıyla oyun alıyorsanız zaten mantıksız olan tarafı o, herkes istediği gibi hesap açıp oynamak istediği oyunu alabiliyor zaten, oyun oynuyorsanız ucuza alıp oynayın oynamıyorsanızda steam kâr etmek için yada hesapları satmak için kurulan bi yer değil, herkesin yaptığı gibi paranızı hesabımı satar para kazanırım diye düşünerek oyunlara çar çur etmek yerine gidip döviz altın gibi yatırım aracı alın daha mantıklı. (yatırım tavsiyesi değildir ama parayı hesap satmak yerine gelecekte kazanç sağlayacağını düşündüğünüz bi yerlere harcamanız daha mantıklı olur)

Yok hayır dalga geçmiyorum. Beğenediğim oyunları koleksiyon yapıp, gelecekte çocuğuma oynatacağım.
Oynatabilirsen tabi o oyunları gelecek sistemlere optimize etmezlerse oynatamıyorsun bunları da sadece ünlü oyunlara yapıyorlar. Mesela fallout 3 ms'e satılana kadar windows 10 da ya hiç çalışmıyordu ya da aşırı kırıktı, çocukluğumun oyunu delta force 2'yi iynayamıyorum hiç mesela.

Siz ben burdaki fiyata satamıyorum derken ne düşünüyorsunuz anlamıyorum. Hem sistemin kurallarına aykırı bir şey yapıyorsunuz bu yüzden ban riski var hem de adam kendisi o fiyata kendi hesabına o oyunları alabilecekse niye o riski göze alıp senden alsın?

Arkadaşlar ben bu güne kadar Steam hesabıma 55 dolardan fazla para yükledim. Ancak hesabımı satsam 1000 lira etmiyor. Siz siz olun oyunların zamlanmasını bekleyin. Dolar kuru iyice yükselsin öyle oyun alın.

İnsanları yalan yanlış doğru olmayan saçmalıklarına alet etme!

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı