Hesabı satarım mantığıyla oyun alıyorsanız zaten mantıksız olan tarafı o, herkes istediği gibi hesap açıp oynamak istediği oyunu alabiliyor zaten, oyun oynuyorsanız ucuza alıp oynayın oynamıyorsanızda steam kâr etmek için yada hesapları satmak için kurulan bi yer değil, herkesin yaptığı gibi paranızı hesabımı satar para kazanırım diye düşünerek oyunlara çar çur etmek yerine gidip döviz altın gibi yatırım aracı alın daha mantıklı. (yatırım tavsiyesi değildir ama parayı hesap satmak yerine gelecekte kazanç sağlayacağını düşündüğünüz bi yerlere harcamanız daha mantıklı olur)Arkadaşlar ben bu güne kadar Steam hesabıma 55 dolardan fazla para yükledim. Ancak hesabımı satsam 1000 lira etmiyor. Siz siz olun oyunların zamlanmasını bekleyin. Dolar kuru iyice yükselsin öyle oyun alın.
![]()
İrtifa · Steam Calculator · 76561198236836694
İrtifa spent 1,964 hours playing 66% of their games, valued at a total of ₺265steamdb.info
Oynatabilirsen tabi o oyunları gelecek sistemlere optimize etmezlerse oynatamıyorsun bunları da sadece ünlü oyunlara yapıyorlar. Mesela fallout 3 ms'e satılana kadar windows 10 da ya hiç çalışmıyordu ya da aşırı kırıktı, çocukluğumun oyunu delta force 2'yi iynayamıyorum hiç mesela.Yok hayır dalga geçmiyorum. Beğenediğim oyunları koleksiyon yapıp, gelecekte çocuğuma oynatacağım.
Zarar etme kısmı nerde ve neden zamlı alalım zaten zamlı alsanızda orada gözüken değer değişmeyecek en ucuz fiyatlarını baz alıyor.Yok hayır dalga geçmiyorum. Beğenediğim oyunları koleksiyon yapıp, gelecekte çocuğuma oynatacağım.
Yanlış hatırlamıyorsam Steam hesabını öldüğün zaman birine miras bırakabiliyorsun. Yani Steam hesabı da artık dijital miras.Steam hesabımı çocuğuma vereceğim hocam.
İnsanları yalan yanlış doğru olmayan saçmalıklarına alet etme!Arkadaşlar ben bu güne kadar Steam hesabıma 55 dolardan fazla para yükledim. Ancak hesabımı satsam 1000 lira etmiyor. Siz siz olun oyunların zamlanmasını bekleyin. Dolar kuru iyice yükselsin öyle oyun alın.
![]()
İrtifa · Steam Calculator · 76561198236836694
İrtifa spent 1,964 hours playing 66% of their games, valued at a total of ₺265steamdb.info
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.