T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #1 Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim?
Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 15 Şubat 2024 #2 Epic games indirimi kovala arada o istediğin fiyata düşüyor.
EboIa Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i3-12100F XFX rx6600 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #3 Herhangi bir oyun hesap satış sitesinden satılan (online kullanamayacağın) tek oyunlu steam hesapları var ve fiyatlar ekmek fiyatında. EboIa dedi: Herhangi bir oyun hesap satış sitesinden satılan (online kullanamayacağın) tek oyunlu steam hesapları var ve fiyatlar ekmek fiyatında. Genişletmek için tıkla... Pardon offline istemediğini görmedim.
Herhangi bir oyun hesap satış sitesinden satılan (online kullanamayacağın) tek oyunlu steam hesapları var ve fiyatlar ekmek fiyatında. EboIa dedi: Herhangi bir oyun hesap satış sitesinden satılan (online kullanamayacağın) tek oyunlu steam hesapları var ve fiyatlar ekmek fiyatında. Genişletmek için tıkla... Pardon offline istemediğini görmedim.
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 15 Şubat 2024 #4 TheSh1nZz dedi: Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Geçen epicte baya ucuzdu ama bitti epicteki indirimleri kovala 400 tl ye kadar düşüyor
TheSh1nZz dedi: Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Geçen epicte baya ucuzdu ama bitti epicteki indirimleri kovala 400 tl ye kadar düşüyor
EboIa Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i3-12100F XFX rx6600 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #5 TheSh1nZz dedi: Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Epic games den indirim bekle o sırada paranı biraz daha biriktir çünkü 265₺ hiçbir şekilde yeterli olmaz.
TheSh1nZz dedi: Merhaba, 265 TL bütçem var Steam ya da Epic Games'e param yetmiyor. Offline hesap istemiyorum Online oynayabileceğim ucuza RDR2 nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Epic games den indirim bekle o sırada paranı biraz daha biriktir çünkü 265₺ hiçbir şekilde yeterli olmaz.
T TheSh1nZz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #6 Schawgen dedi: Geçen Epic'te bayağı ucuzdu ama bitti Epic'teki indirimleri kovala 400 TL'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Gördüm o zaman param yoktu çok kötü kaçırdım o indirimi bir sonraki indirimede 3 4 ay var ben o kadar beklemek istemiyorum.
Schawgen dedi: Geçen Epic'te bayağı ucuzdu ama bitti Epic'teki indirimleri kovala 400 TL'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Gördüm o zaman param yoktu çok kötü kaçırdım o indirimi bir sonraki indirimede 3 4 ay var ben o kadar beklemek istemiyorum.
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 15 Şubat 2024 #7 TheSh1nZz dedi: Gördüm o zaman param yoktu çok kötü kaçırdım o indirimi bir sonraki indirimede 3 4 ay var ben o kadar beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Beklemeden o paraya hiçbir şekilde alamazsınız
TheSh1nZz dedi: Gördüm o zaman param yoktu çok kötü kaçırdım o indirimi bir sonraki indirimede 3 4 ay var ben o kadar beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Beklemeden o paraya hiçbir şekilde alamazsınız