Ucuza Steam hesap almak güvenilir mi?

Bu ülkede "korsana yönelmek istemiyorum" diyenin ya fazla parası vardır ya da bilgisayardan hiç anlamıyordur. Kur güncellemelerinden sonra multiplayer harici hiçbir oyuna para vermiyorum artık, soğanın kilosunun 30 TL olduğu bir ülkede bir oyuna 1000-1500 TL para vermek mantıklı da değil zaten.

Eskiden ailem izin vermezken zaten çokca kullandım korsan ama virüs yemek istemiyorum hangi siteden indireceğimide bilmiyorum zaten çok bir bilgim yok bu konuda zamanında oyun indir VIP falan kullanıyordum.

Ben bu sistemi crack çıkmamış oyunlarda kullanmıştım. Korsan varsa indirip geçerim. Adı sanı olan dağıtıcılardan indirince sorun yaşanmıyor pek. Ben bir şeyi ücretsiz kullanabiliyorsam ve risk arz etmiyorsa ücretsiz kullanma taraftarıyım.

Yani haklısınız ama ben virüs riski az site bilmiyorum hiç dediğim gibi oyun indir VIP falan kullanıyordum.

Ben bu sistemi crack çıkmamış oyunlarda kullanmıştım. Korsan varsa indirip geçerim. Adı sanı olan dağıtıcılardan indirince sorun yaşanmıyor pek. Ben bir şeyi ücretsiz kullanabiliyorsam ve risk arz etmiyorsa ücretsiz kullanma taraftarıyım.

Yasak değilse site ismi verir misiniz bir bakayım en azından.

Nereden bilebilirsin virüs olmadığını zaten korsan kullanıp kullanmamaktaki çelişki bu değil mi ya virüslüyse nereden bilebilirsin çok bilirsonuz gibi virüs risksiz crack veren site var mı söyleyinde haberimiz olsun.
Epey bir güvenilir site listesi var, belli başlı crack grupları var, scene grupları var, repackerlar var; var da var. Burada paylaşmaya izin var mı bilmiyorum, onun için sadece bir CS.RIN.RU sitesini inceleyin derim, o bile başlangıç noktası olarak yeter; güvenilir siteler listesi de var. Zaten düzgün bir antivirüs kullanırsanız virüs bulaşma ihtimali sıfıra yakın.

Direkt olarak site ismi vermek forum kurallarına aykırı sanırım, ama dolaylı yoldan öğrenmek istiyorsanız Reddit üzerinden "Beginners Guide to CrackWatch" konusunda "Trusted sites" kısmından güvenilir siteleri öğrenebilirsiniz.
Ayrıca güvenilmeyen siteler, güvenilir ve güvenilmemesi gereken isimler, sahne (scene) grupları ve repack yapımcıları da yazıyor.

Son düzenleme:
Direkt olarak site ismi vermek forum kurallarına aykırı sanırım, ama dolaylı yoldan öğrenmek istiyorsanız Reddit üzerinden "beginners GUI'de to crackwatch" konusunda "trusted sites" kısmından güvenilir siteleri öğrenebilirsiniz.
Ayrıca güvenilmeyen siteler, güvenilir ve güvenilmemesi gereken isimler, sahne (scene) grupları ve repack yapımcıları da yazıyor.

Sanırım "fit kızlar" en ünlülerinden biri bir sıkıntı çıkar mı bu ablamızdan.
Birkaç site daha baktım ama üyelik falan istiyor ona uğraşmak istemiyorum.

Sanırım "fit kızlar" en ünlülerinden biri bir sıkıntı çıkar mı bu ablamızdan.
Birkaç site daha baktım ama üyelik falan istiyor ona uğraşmak istemiyorum.
Kendisine ait ve güvenilir olan sitesi .site ile bitiyor, .com ile değil. Doğru sitedeyseniz bir sıkıntı çıkmaz.
FitGirl en düşük boyutlu repackleri yapıyor, ama oyunu indirirken tasarruf ettiğiniz zamanı oyunun saatlerce yüklenmesini beklerken kaybediyorsunuz. Yüklenme süreleri gerçekten uzun ve kurulum sırasında hata verebiliyor ya da takılabiliyor.
DODI, R.G Mechanics veya xatab tercih edebilirsiniz.
Son ikisi için diller arasında İngilizcenin olduğu torrent bulduğunuzdan emin olun, yapımcılar Rus olduğu için sadece Rusçanın olduğu bir iki repackleri olabiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı