Udemy iadesi Papara Lite Card'a gelmedi

ArticWolf

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
732
Çözümler
5
Udemy'den iade gelmedi. Papara Lite Card'ım var ve hesabım onaylı değil.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20211128-135440.png
    Screenshot_20211128-135440.png
    104,7 KB · Görüntüleme: 57
Geri ödememi ne zaman alacağım?

Geri ödeme talepleri, Udemy talebinizi aldıktan ve işleme koyduktan sonra hemen ödeme işlemcinize veya finansal kuruluşunuza iletilir. Kullandığınız finansal kuruluşa veya konumunuza bağlı olarak geri ödemenin hesabınıza geçmesi 5 ila 10 iş günü sürebilir.

Kursu satın alma işleminden sonraki 24 saat içinde geri ödeme talep ettiyseniz bu talep satın alma iptali olarak işlenebilir (Daha fazla bilgi için lütfen aşağıya bakın).


"Kredi geri ödemesi" nedir?

İşlemin orijinal ödeme yönteminize geri ödeme için uygun olmadığı durumlarda 30 gün içinde geri ödeme politikamıza uyması halinde geri ödeme, Udemy Kredileri kullanılarak gerçekleştirilir. Yalnızca kredi yoluyla geri ödeme imkanı olan işlem türleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.

Alternatif olarak, işleminiz orijinal ödeme yönteminize geri ödeme yapılması için uygun olduğunda da bunun yerine geri ödeme yöntemi olarak Udemy Kredileri almayı seçebilirsiniz. Geri ödemeniz işlendikten hemen sonra krediler hesabınıza aktarılır. Böylece kredileri bir sonraki satın alma işleminizde kullanabilirsiniz.
Udemy Kredileri ve kredilerin kullanım şekilleri ile ilgili bilgileri bu makalede bulabilirsiniz.


Kaynak: https://support.udemy.com/hc/tr/articles/235652488-Geri-Ödeme-Durumu-Sık-Sorulan-Sorular
 

Yeni konular

Geri
Yukarı