erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Arkadaşın udemy hesabına giriş yapmayı deniyorum olmuyor.Resimdeki gibi.Hesapta iki aşamalı doğrulama açık değil, hesabı attığı gün telefondan girebilmiştim ama şuan bilgisayardan giremiyorum.
Arkadaşın udemy hesabına giriş yapmayı deniyorum olmuyor.Resimdeki gibi.Hesapta iki aşamalı doğrulama açık değil, hesabı attığı gün telefondan girebilmiştim ama şuan bilgisayardan giremiyorum.
Çözüm berkkan.k 13 Eylül 2024 E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü.
E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü. Artı 0 Eksi Çözüm
E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü.
KS KS erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 berkkan.k dedi: E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü. Eki Görüntüle 2309624 Genişletmek için tıkla... Daha önce mail yazıp girebilmiştim ama deneyeceğim. Gmail seçeneği ile girince oldu iyi akşamlar. Son düzenleme: 13 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: E-posta yazıp giriş yapmak yerine aşağıdaki yöntemler ile giriş yapın. Hesap o şekilde oluşturulmuş çünkü. Eki Görüntüle 2309624 Genişletmek için tıkla... Daha önce mail yazıp girebilmiştim ama deneyeceğim. Gmail seçeneği ile girince oldu iyi akşamlar.