Kaan0145 Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Ü tuşum şifre girme ekranında yazıyor ama şifreyi girip masaüstne girince yazmayı bırakıyor alt+enter denedim ama olmadı, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Ü tuşum şifre girme ekranında yazıyor ama şifreyi girip masaüstne girince yazmayı bırakıyor alt+enter denedim ama olmadı, ne yapabilirim?
YGTOzkn Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Kaan0145 dedi: Ü tuşum şifre girme ekranında yazıyor ama şifreyi girip masaüstne girince yazmayı bırakıyor alt+enter denedim ama olmadı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye dil ayarlarından bakabilir misiniz? Klavye Türkçe'den İngilizceye geçmiş olabilir.
Kaan0145 dedi: Ü tuşum şifre girme ekranında yazıyor ama şifreyi girip masaüstne girince yazmayı bırakıyor alt+enter denedim ama olmadı, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye dil ayarlarından bakabilir misiniz? Klavye Türkçe'den İngilizceye geçmiş olabilir.