Üç harfli marketlere personel olarak nasıl girilir?

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, yazın 3 aylık işe girmek istiyorum fakat nereden başvuru yapacağımı bilmiyorum. Birkaç tane siteye baktım ama hep yüksek mevkili yerler var, bu marketlere normal personal olarak nasıl giriliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakınında ki bir markete başvuru yapabilirsin bir personele sorarak o da mağaza sorumlusunu çağırır ve iş başvurusu formunu doldurursun. Yerimde olsam yakınında ki tüm mağazalara başvuru yaparım çünkü bekleme süreniz de olacak sonuç için açıkçası.

Yakınında ki bir markete başvuru yapabilirsin bir personele sorarak o da mağaza sorumlusunu çağırır ve iş başvurusu formunu doldurursun. Yerimde olsam yakınında ki tüm mağazalara başvuru yaparım çünkü bekleme süreniz de olacak sonuç için açıkçası.

Evet etrafımda 4 tane 3 harfli mağaza var YKS bitince hepsine soracağım 30kdan aşağı bir yere girmem herhalde.

Benim gibi işe girecek arkadaşlara tavsiyem okulunuzun olmadığını söyleyin eğer okulum var derseniz sizi 2. plana atarlar

Evet etrafımda 4 tane 3 harfli mağaza var YKS bitince hepsine soracağım 30kdan aşağı bir yere girmem herhalde.

Benim gibi işe girecek arkadaşlara tavsiyem okulunuzun olmadığını söyleyin eğer okulum var derseniz sizi 2. plana atarlar
Aslında öyle demenize gerek yok sonuçta alıyorlar personel olarak dönemlik çalışacağınız için. Maaş konusunda ise 30-40k arası değişir.

A101 ciroya göre değişir ortalama 27 bin alırsın bim biraz daha iyi 30 u buluyor net maaş migros bilgim yok ama ben iş görusmesine gittiğimde 32 net demişti bide yemek ucreti vermiyorsunuz yemekhanede yiyorsunuz ulaşımıda karşılıyorlarmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı