Üçgenler fasikül önerisi

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Üçgenler fasikül önerisi verebilir misin? Orta - ortanın bir tık altı olabilir.
Çap'ın fasikülünü düşündüm. İyi midir, var mı çözen?

Acil yayınlarını önerirrim.
Bu arada üçgenler fasikülü bence şart değil.
Hocam çemberi falan iyi yapıyorum. Üçgenler zaten bildiğiniz üzere asıl geometri. Tüm geo onun üzerine kurulu olduğundan onu sağlamlaştırayım iyice diyorum.
Düz acil geometri mi bahsettiğiniz?

Hocam çemberi falan iyi yapıyorum. Üçgenler zaten bildiğiniz üzere asıl geometri. Tüm geo onun üzerine kurulu olduğundan onu sağlamlaştırayım iyice diyorum.
Düz acil geometri mi bahsettiğiniz?

Hayır hocam acilin direkt üçgenler fasikülü var veya orijinal yayınları da alabilirsiniz ama o daha çok orta seviye.

Hayır hocam acilin direkt üçgenler fasikülü var veya orijinal yayınları da alabilirsiniz ama o daha çok orta seviye.
Anladım acile bakayım. Orijinal zor değil mi aga ya ondan korktum 😂 onu herkes çok övüyor ayt matını falan ama hep en zorlar listesinde ondan tırsıyorum açıkcası.

Anladım acile bakayım. Orijinal zor değil mi aga ya ondan korktum 😂 onu herkes çok övüyor AYT matını falan ama hep en zorlar listesinde ondan tırsıyorum açıkçası.

Yok ya bence zor değil bana trigonometrisi için çok zor çok zor dediler aldım baştan sona çözdüm bir tek en sonundaki kırmızı testlerde zorlandım lti fasikülleri hariç hiçbir fasikül zor değildir çünkü hepsi kolay orta zor seviyelerle ilerliyor.
Orijinal al çöz rahatına bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı