quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #11 Makerweddy dedi: İlk yazdığın mesajı oku anlarsın. Genişletmek için tıkla... Sizde lütfen son yazdığım mesajı okuyun. Ben Amazon'da yazan tarihin doğru olup olmadığını nereden bilebilirim ki?
Makerweddy dedi: İlk yazdığın mesajı oku anlarsın. Genişletmek için tıkla... Sizde lütfen son yazdığım mesajı okuyun. Ben Amazon'da yazan tarihin doğru olup olmadığını nereden bilebilirim ki?
M Makerweddy Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 398 Çözümler 2 2 Ağustos 2019 #12 curultie10 dedi: Sizde lütfen son yazdığım mesajı okuyun. Ben Amazon'da yazan tarihin doğru olup olmadığını nereden bilebilirim ki? Genişletmek için tıkla... O zaman kesin olmayan bir bilgi yüzünden insanlara yalancı demeyi bırakmalısın buda sana ders olsun. Hayır yani bir insan niye bu konuda yalan söyler 3 yıl kullandım diyorsam 3 yıl kullanmışımdır slink in reklamını falan yapmaya gelmedim buraya.
curultie10 dedi: Sizde lütfen son yazdığım mesajı okuyun. Ben Amazon'da yazan tarihin doğru olup olmadığını nereden bilebilirim ki? Genişletmek için tıkla... O zaman kesin olmayan bir bilgi yüzünden insanlara yalancı demeyi bırakmalısın buda sana ders olsun. Hayır yani bir insan niye bu konuda yalan söyler 3 yıl kullandım diyorsam 3 yıl kullanmışımdır slink in reklamını falan yapmaya gelmedim buraya.