Ücretli antivirüs önerisi

"Tutarlı Dızlayan." Avast verilerinizi tutarlı olarak dızlamak istiyor, tutar bilinmiyor.

Avast seni lastik fırlatarken kaçıracakmış.

ESET ücretsiz ama Windows kısmı pek iyi değil fazla False Positive var. ESET Android'de candır. Android için çıkan en iyi antivirüs.

Son düzenleme:

ESET ücretsiz değil. Online scannere sahip. O da 7 24 korumuyor. Telefonda en iyi antivirüs olabilir ancak gereksiz kaynak tüketiyorlar. Sadece tarayıp silin telefonlarda. Tutmayın.

Tutarlı dızlama mevzusu hani gereken verileri alıyor ve gereken yerlere ulaştırıyor. Test laboratuvarı gibi. Avast'ın sahipleri utanmasa benimle beraber izleyecekler. Öyle bir veri satışı.

Malwarebytes ve Bitdefender global çapta çok tutuluyor diye biliyorum. Hem ücretsiz hizmetlerini hem ücretli hizmetlerini kötüleyebilen yok.

Ayrıca christitus video linki de bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ESET ücretsiz değil. Online scannere sahip. O da 7 24 korumuyor. Telefonda en iyi antivirüs olabilir ancak gereksiz kaynak tüketiyorlar. Sadece tarayıp silin telefonlarda. Tutmayın.
Telefonda bence tutulur anlık tarama yapıyor her indirdiğin şey için. Avast ve ESET yüklü Android cihazımda ESET vatan görevi yaparcasına çalışıyor resmen. Ben tutmanızı öneririm cihazımı yavaşlatmadı.

Benim Samsung Galaxy A35 zaten PUBG de zar zor 60 FPS veriyor ESET kuruluyken anlık donmalar ve neredeyse 30 40 FPS'lere düşüşler yaşattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…