Ücretli oyunu ücretsiz paylaşmak sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mstfaygtygz

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2018
Mesajlar
748
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Benim buradaki konum Rockstar'ın oyunları hakkında. Bildiğiniz gibi GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA 4, Max Payne 1 ve 2 oyunları öyle aldığınız ya da indirdiğiniz gibi rahatça oynayabileceğiniz oyunlar değil. Mod ve tercihinize göre Türkçe yama kurmanız gerekiyor.

Burada da insanlar mod ve Türkçe yama konusunda eski modları ve Türkçe yamaları tercih ediyor ya da bu işlere hiç girişmiyorlar karmaşık olduğu için vs. YouTube'da gördüğüm rehber videolarda da eski / eksik modlar ve eski Türkçe yamalar tercih edilmiş.

Bende bu yazın bu tarz bozuk oyunları en iyi haline getirip ve en iyi Türkçe yamalarını kurup insanlara YouTube üzerinden ücretsiz bir şekilde vermek istiyorum fakat herhangi bir sıkıntı çıkar mı diye düşünmedim değil. Çünkü çoğu paylaşım siteleri bu oyunları bedava veriyor, sıkıntı olmuyor. Normalde suç ama ülkemizde herhangi bir yaptırımı yok anladığım kadarıyla. Ek olarak bu oyunlar GTA 4 harici satıştan kalktı. Sonradan GTA üçlemesi GTA Trilogy olarak yeniden satışa eklendiler fakat fiyatı çok tuzlu vs.

Amacım insanlara yardımcı olmak. Hatta Sosyal'de bu saydığım oyunlar hakkında herhangi bir sorunu olan kişilere gelecek zamanda açmayı düşündüğüm rehber ya da çekeceğim videoları direkt çözüm olarak atabilirsiniz. Çünkü oyunlardaki tüm sorunları çözecek ve en iyi haline getirmeyi amaçlıyorum fakat bu işe girmeli miyim bilmiyorum. İyi sosyaller, hayırlı cumalar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satışı olmayan yani hiçbir yerde satılmayan oyunlar ise pek sıkıntı olacağını sanmam.
 
Anladım. O zaman ben sadece oyunu düzelten modları ve Türkçe yamayı paylaşayım. Onlar da ücretsiz olduğu için sıkıntı olmayacaktır.

Mesela GTA San Andreas için örnek vermem gerekirse insanları oyunu almak için buraya,

Oyunu düzeltecek dosyaları indirmeleri için buraya

ve Türkçe yama için de buraya yönlendiririm.

Bundan da sıkıntı olmaz zaten haliyle. Hepsi ücretsiz paylaşılmış içerikler. Sadece oyunu ücretsiz paylaşmam o kadar. Tamamdır, teşekkür ederim cevaplarınız için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı