GeForce NOW Ücretli performance üyeliği kasıyor

kimbugkhan

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Daha önce Ultimate ile CS 2 oynarken çok rahat ve akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Üyeliğim bittikten sonra performance alıp oynamaya çalışayım dedim fakat inanılmaz derece takılmalar oluyor. Dying Light 2'de de aynı şekil FPS düşüşleri oluyor. Dead Island 2 oynamaya çalıştığımda ise ağ bağlantısı hatası verip oyun kapanıyor. Giga fibere sahibim. Performance paketinde oyun oynarken takılmalar olan başka kişilerde var mı? Sorun bende mi yoksa GeForce NOW'da mı anlamaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Daha önce Ultimate ile CS 2 oynarken çok rahat ve akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Üyeliğim bittikten sonra performance alıp oynamaya çalışayım dedim fakat inanılmaz derece takılmalar oluyor. Dying Light 2'de de aynı şekil FPS düşüşleri oluyor. Dead Island 2 oynamaya çalıştığımda ise ağ bağlantısı hatası verip oyun kapanıyor. Giga fibere sahibim. Performance paketinde oyun oynarken takılmalar olan başka kişilerde var mı? Sorun bende mi yoksa GeForce NOW'da mı anlamaya çalışıyorum.
Bilgisayar ve internet farkındandır. Sizde bir sorun yok. Dediğiniz gibi Ultimate paketinde sorun yaşamıyorken performance paketinde yaşıyorsunuz. Bu demektirki bağlandığınız sistemlerde bir sorun var. Sorun demeyelimde Ultimate'e göre daha düşük donanımlara sahip. Daha kötü internet, daha düşük donanımlar vs..

Performance paketleri cidden çöp hocam hala ne kullandıklarını çözemedim 2080 falan dendi ama hiç sanmıyorum 1060 vakası falan mı acaba diye düşündürüyor.

Performance paketleri cidden çöp hocam hala ne kullandıklarını çözemedim 2080 falan dendi ama hiç sanmıyorum 1060 vakası falan mı acaba diye düşündürüyor.
Ekran kartı modeli de gözükmüyor. Bir ara ekran kartı modeli görebiliyorduk. Tekrardan Ultimate alasım var sırf bu takılmalar yüzünden. 12 X 580 yerine 399'dan veriyorlar. 12 taksit şeytana uyup alsam mı diyorum ama

Ekran kartı modeli de gözükmüyor. Bir ara ekran kartı modeli görebiliyorduk. Tekrardan Ultimate alasım var sırf bu takılmalar yüzünden. 12 X 580 yerine 399'dan veriyorlar. 12 taksit şeytana uyup alsam mı diyorum ama.

Yani bütçeniz kaldırıyorsa alabilirsiniz fazlasıyla memnundunuz sanırım normalde. İlerid bozar mı bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı