Lightbringerr
Decapat
Windscribe kullaniyordum ama ayarlari sapitti. Cok pahali olmayacak kaydiyla VPN oneriniz var mi? Bir de olasi bir mahkeme durumunda veri vermeyen firmalardan olursa sevinirim.
Dostum bu arkadaş aklısıra yasadışı işlerde kullanacakMahkeme ile başınız belaya girmesin istiyorsanız, VPN+Tor Network kullanmanızı öneririm.
Proton öneririm. Ancak hukuki bir olay olursa istisnasız hepsi verileri paylaşıyor. VPN kullanan kişi hiçbir zaman gizlenmiyor yani. Sadece internet sağlayıcın seni izleyemiyor.
Mahkeme kararında çoğu VPN'ler veri vermiyorlar bilginiz yoksa konuşmayın. Rehber: Gizliliğe önem veren ve log tutmayan VPN'ler
Evet bende bu rehberden gormustum o yuzden oyle yazdim Zaten bu sinifta olan VPN ler genelde kaliteli oluyor.Mahkeme kararında çoğu VPN'ler veri vermiyorlar bilginiz yoksa konuşmayın. Rehber: Gizliliğe önem veren ve log tutmayan VPN'ler
Log tutmayan iste. Konu nerelere gelmis arkadas. Her ne arattigim kaydolsun istemiyorum. Arabistan gibi VPN yasagi gelirse ilerde basim agrisin istemiyorum. Dolar da hizla yukseldigi icin yillik uyelik alacaktim."olasi bir mahkeme durumunda veri vermeyen firmalardan olursa sevinirim." bunla ne demek istediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.