Mekzo
Hectopat
Deneme sürümü mü?Discord benden 104,99₺ istedi ödeme için bunu geri verecekler mi yoksa önceden yaptıkları gibi yoksa çekicekler mi.
Deneme sürümü mü?Discord benden 104,99₺ istedi ödeme için bunu geri verecekler mi yoksa önceden yaptıkları gibi yoksa çekicekler mi.
Evet, geçiçi olarak mı alıyor bilemedim.Deneme sürümü mü?
Ekran atma şansınız var mı? Yanlış bilgilendirmeyeyim.Evet, geçiçi olarak mı alıyor bilemedim.
Vericekler hocam niye ücretsiz yazsınlarDiscord benden 104,99₺ istedi ödeme için bunu geri verecekler mi yoksa önceden yaptıkları gibi yoksa çekicekler mi.
O kadar çektiğini hatırlamıyorum.. tabi ben en son 2 yıl önce felan almıştım sadece 10₺ idi.. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.Ekran atma şansınız var mı? Yanlış bilgilendirmeyeyim.
Deneme veya promosyonsa ödemeyi alıp geri iade edecektir. Benden en son ₺121,11 çekmişti.
Tamamdır alabilirsiniz iade edilecek. Bazen parayı çekmeden de satın alabiliyor.O kadar çektiğini hatırlamıyorum.. tabi ben en son 2 yıl önce felan almıştım sadece 10₺ idi.. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.
Selamlar, konu ile alakasız fakat hiçbir VPN'e güvenmiyorsanız bile aylık 5€ ücreti ile Mullvad şiddetle tavsiyemdir. Şirket kurulduğu ülke yasalarıyla log tutmuyor.Kapanacak günü buldu. Çoğu vpn güvenmiyorum. Galiba kaspersky alma vakti geldiAyrıca direk yükleyip kurunca nitrom geliyor mu?
Araştıracağım bunu. Teşekkür ederim.Selamlar, konu ile alakasız fakat hiçbir VPN'e güvenmiyorsanız bile aylık 5€ ücreti ile Mullvad şiddetle tavsiyemdir. Şirket kurulduğu ülke yasalarıyla log tutmuyor.
O kadar çektiğini hatırlamıyorum. Tabii ben en son 2 yıl önce falan almıştım sadece 10₺ idi. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.
Hocam ücret hemen iade ediliyor mu?
104,99₺ çekti bilginize.Evet, söylemeyi unuttum iade 5 dakika içinde geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.