burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 17 Mayıs 2025 #2 burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Biraz hissediyorum ki Assassin's Creed geliyor gibi.
burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Biraz hissediyorum ki Assassin's Creed geliyor gibi.
BestOfFadeleS Hectopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Gülme başına gelir komşuna. Bence güzel bir oyun çıkmayacak gibi.
LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Gülme başına gelir komşuna. Bence güzel bir oyun çıkmayacak gibi.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA 6, RDR 3, The Last of Us 3 bence şaka bir yana ortadaki oyun Rainbow Six: Siege diyen olmuş bayağı.
burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA 6, RDR 3, The Last of Us 3 bence şaka bir yana ortadaki oyun Rainbow Six: Siege diyen olmuş bayağı.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 17 Mayıs 2025 #5 BestOfFadeleS dedi: Gülme başına gelir komşuna. Bence güzel bir oyun çıkmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... Bencede güzel birşey gelmicek. Kedi oyunu vercez diye diye stray gelcek diye heveslendik Cat quest geldi.
BestOfFadeleS dedi: Gülme başına gelir komşuna. Bence güzel bir oyun çıkmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... Bencede güzel birşey gelmicek. Kedi oyunu vercez diye diye stray gelcek diye heveslendik Cat quest geldi.
S4Crying Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 306 17 Mayıs 2025 #6 burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA VI bekliyorum hocam. (muhtemelen çoğu kişinin duymadığı saçma sapan oyunlardan birisi çıkar)
burak3911 dedi: Epic Games ücretsiz olacak oyunlar hakkında ipucu paylaşmış sizce hangi oyunları verecek. Ben 1 tanesinin NFS Heat olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA VI bekliyorum hocam. (muhtemelen çoğu kişinin duymadığı saçma sapan oyunlardan birisi çıkar)
Enes3458 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 237 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Bence vermezler çünkü ikiside indirimde
LiXR dedi: RDR 2, GTA 5 deyip gülelim başımıza gelsin Genişletmek için tıkla... Bence vermezler çünkü ikiside indirimde
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 18 Mayıs 2025 #8 Bir hack&slash (ballandıra ballandıra action RPG derler). Bir de pembeli mavili platform adventure.
burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #9 cafyon dedi: Bir hack&slash (ballandıra ballandıra Action RPG derler). Bir de pembeli mavili platform adventure. Genişletmek için tıkla... Pembe yazı görünce NFS Heat geldi aklıma.
cafyon dedi: Bir hack&slash (ballandıra ballandıra Action RPG derler). Bir de pembeli mavili platform adventure. Genişletmek için tıkla... Pembe yazı görünce NFS Heat geldi aklıma.
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 18 Mayıs 2025 #10 burak3911 dedi: Pembe yazı görünce NFS Heat geldi aklıma. Genişletmek için tıkla... Nerdee... Ben çocuk oyunu kastettiydim... Ben mor oldum! Son düzenleme: 23 Mayıs 2025
burak3911 dedi: Pembe yazı görünce NFS Heat geldi aklıma. Genişletmek için tıkla... Nerdee... Ben çocuk oyunu kastettiydim... Ben mor oldum!