Ücretsiz ESET antivirüs alma yöntemi

Bu yöntemi kendim keşfettim ve sizinle paylaşmak istedim. İlk önce bu yöntemin biraz uğraştırıcı olduğunu ama korsan yoldan geçmediğini hatırlatmak isterim. Paranız varsa gerçekten antivirüsü almayı tavsiye ediyorum.
Bildiğiniz üzere Avast, AVG gibi ücretsiz antivirüsler bulunuyor ama sürekli reklama boğuyor ve sistemimizi yoruyor. ESET antivirüs ise gayet iyi tarama yapıyor ve sistemi zorlamıyor. Ücretsiz sürümü olsa ne güzel olurdu, ama ücretli.
Ama ücret vermeden, banka bilgilerini vermeden ESET antivirüse sahip olmak mümkün.

1625505551288.png


ESET'in sitesine giriyoruz.
ESET'in birbirine çok benzeyen 3 sürümü bulunuyor. Her birisinin 30 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Herhangi bir sürümün ücretsiz deneme sürümünü indiriyoruz ve kuruyoruz.

1625505610413.png


Free trial seçeneğini seçiyoruz. E-posta soracak, normal e-postanızı veya temp e-mail yazabilirsiniz.

1625505737851.png


Ve ücretsiz şekilde 30 günlük antivirüse sahip olduk. İyi yanı, sürekli güncelleme alıyor ve gözlemlerime göre, süresi bittikten sonra da belirli bir süreliğine çalışmaya devam ediyor. Deneme süresi bittiğinde antivirüsü kaldırın ve başka bir ESET sürümünü indirip ücretsiz denemesini başlatın.

Aynı sürüm ve aynı e-postayı kullanarak ücretsiz denemeyi tekrar tekrar yapabiliyorsunuz anladığım kadarıyla. Çünkü bu yöntemi 3'ten fazla kez tekrarladım (geçen seneden beri) ve çalışmaya hala devam ediyor.

Umarım faydalı olmuştur 😊
 
Zaten bu ESET Antivirüs'ün activator yazılımları da aynı mantıkla çalışıyor. Deneme süresini defalarca uzatarak tam sürüm gibi kullanmanızı sağlıyor.
 
IP adresini değiştirmek gerekmez mi?
Gerekmez. Bu işlemi birkaç kez yaptım ve hiç VPN kullanmadım.
Zaten bu ESET Antivirüs'ün activator yazılımları da aynı mantıkla çalışıyor. Deneme süresini defalarca uzatarak tam sürüm gibi kullanmanızı sağlıyor.
Evet, çalışır ama bu rehberde tamamen programsız, yasal şekilde bir yöntemi göstermek istedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı