General Skywalker
Hectopat
Herhangi bir kampanya bulunuyor mu?
Kullandım.PVHFR-F4QR4-TDWDR-J2T6T-JRCJZ
Bu vesilye bırakalım kodu. 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate. Sanırım kullanılmamış hesaplarda kullanılabiliyor emin değilim.
Kullanan kim olursa olsun yorum olarak belirtirse başkaları kullanmasın. Hayırlı olsun.
Hocam . Bir an konu sahibi arkadaş ile empati kurdum . Skin atsın diye 2900 verip aldığım vandalı son anda araya girip takımın 0 killi elemanı almış gibi hissettim . Umarım arkadaş benim sizin hakkınızda düşündüklerimi düşünmüyordur .Kullandım.
Yapacak bir şey yok hocam..Hocam . Bir an konu sahibi arkadaş ile empati kurdum . Skin atsın diye 2900 verip aldığım vandalı son anda araya girip takımın 0 killi elemanı almış gibi hissettim . Umarım arkadaş benim sizin hakkınızda düşündüklerimi düşünmüyordur .
Yapacak bir şey yok hocam.
Hocam haklısınız ama yapacak bir şey yok, arkadaş direkt konuya yazmış ve alan almış.Hocam . Bir an konu sahibi arkadaş ile empati kurdum . Skin atsın diye 2900 verip aldığım vandalı son anda araya girip takımın 0 killi elemanı almış gibi hissettim . Umarım arkadaş benim sizin hakkınızda düşündüklerimi düşünmüyordur .
Herhangi bir kampanya bulunuyor mu?
Nitro yok hocam,alsam verir mi?Hocam Discord'da hediye envanterinizi kontrol etmenizi öneririm genellikle orada çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.