Ücretsiz hafif antivirüs önerisi

Kurulu olan Kaspersky sürümünü tamamen kaldırıp Kaspersky Security Cloud Free sürümünü kurun. Herhangi bir yükseltmeye zorlaması mümkün değil. En hafif ve en etkili antivirüs.
 
En iyi antivirüs sizsiniz. İnterneti bilinçli kullanırsanız bu tarz programlara gerek kalmıyor pc performansı da düşmüyor.
Şu an bilgisayarımda Kaspersky yüklü ama hep kapalı durur. Gerektiğinde açarım, boşuna arka planda çalışmasın. Zaten öyle önüme geleni yüklemediğim, belirsiz sitelere girmediğim için virüs sıkıntısı çekmem. 2014'ten 2020'ye kadar XP kullandım; bulaşan tek virüs Musallattı, o da bir akrabamın flash belleğinden girmişti.
 
Şu an bilgisayarımda Kaspersky yüklü ama hep kapalı durur. Gerektiğinde açarım, boşuna arka planda çalışmasın. Zaten öyle önüme geleni yüklemediğim, belirsiz sitelere girmediğim için virüs sıkıntısı çekmem. 2014'ten 2020'ye kadar XP kullandım; bulaşan tek virüs musallattı, o da bir akrabamın flash belleğinden girmişti.

Aslında kapalı tutmana gerek yok genelde antivirüslerde oyun modu oluyor yani tüketimi en düşüğe çekiyor ve bildirim gelmiyor.
 
@RSBRS ve @393060 kendi fikrimi söylüyorum gülünecek ne var? Kötü dediğim için mi? Neyse boş verin şimdi ceza yemek istemiyorum konu dışı konuşmaktan.

Avast kötüdür diyorsun, istatistikler öyle demiyor ama? Belki en iyisi değil ama kötü demeniz ezbere konuştuğunuzu gösteriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı