Ücretsiz, saran, düşük sistem oyun onerileri

Gqkmen42

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3200 MHz
İşlemci
Ryzen 3 5300U
Merhaba, başlıkta da yazdığı gibi sizden zor bir şey istiyorum. Hem ücretsiz hem güzel hem de kötü sistemin kaldırabileceği bir oyun arıyorum, çoğu oyun türünü severim önerin benim için sorun olmaz.

Merhaba, başlıkta da yazdığı gibi sizden zor bir şey istiyorum. Hem ücretsiz hem güzel hem de kötü sistemin kaldırabileceği bir oyun arıyorum, çoğu oyun türünü severim önerin benim için sorun olmaz.

GTA SA hocam güvenilir yerden indirirseniz çok iyi olur bende hala var oynuyorum :D

Ravenfield hocam. Çok sarar valla. Okuldaki i5 3. nesil, ekran kartsız pc de oynayabiliyorduk siz düşünün.

Beni eski sistemimde uzun süre tatmin eden oyunlar Age of Empire 2, Diablo 2 - Diablo 3, Mediaval Total War 2, Fall Out New Vegas, Rimworld, Stardew Valley

Unturnet.

Pardon ücretsiz yazıyormuş.

Unturned.

Geri
Yukarı