Arayüzünü öğrenmek o kadar zor değil. Ayrıca kolaylıkla ses düzenlemesi de yapılabiliyor.DaVinci profesyoneller için değil mi? Ben basit bir program arıyorum.
Arayüzünü öğrenmek o kadar zor değil. Ayrıca kolaylıkla ses düzenlemesi de yapılabiliyor.DaVinci profesyoneller için değil mi? Ben basit bir program arıyorum.
Teşekkür ederim ama galiba Shotcut kullanıcam.Arayüzünü öğrenmek o kadar zor değil. Ayrıca kolaylıkla ses düzenlemesi de yapılabiliyor.
Arayüzü güzel ve anlaşılır. Basit işler için de ideal.DaVinci profesyoneller için değil mi? Ben basit bir program arıyorum.
Emin olamadım. Shotcut ve DaVinci'yide indirdim. Hangisi daha hoşuma giderse onu kullanacağım.Arayüzü güzel ve anlaşılır. Basit işler için de ideal.
Ayrıntı özellikleri kurcalamazsanız karışık bir yapısı yok. Arayüzüne alışık olduğumdan öyle geliyor olabilir ama bence basit işlemler basit şekilde yapılabiliyor.DaVinci profesyoneller için değil mi? Ben basit bir program arıyorum.
Hayır, filigran/watermark yok. Bazı profesyonel özellikleri ücretli.DaVinci'de kurgu yapabilirsiniz çıktı alabilirsiniz fakat efekt kullanırsanız filigran koyuyor haberiniz olsun.
Önemli değil. Shotcut kullanacağım.Shotcut veya Movavi o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.