Ücretsiz Virüs Programı Önerisi İstiyorum

TpszTelevizyon

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
1.055
Makaleler
24
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği
Şu an bilgisayarda virüs programı yok. Vardı ama ne oldu bilmiyorum. :) Verdiğiniz öneriyi indirip kuracağım.

Bu arada ilk sorduğum soruyu cevapladıktan sonra Mcafee iyi bir program mı onu belirtmenizi istiyorum. Laptop aldığımda orijinal olarak Mcafee almayı düşünüyorum. Şimdi kullandığıma ücretsiz bir program yetecektir.
 
Hocam ben Norton 360 diyorum hatta şimdi imzaya da koyacağım. Ücretsiz Avira iyi gibi ama ücretsiz kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
 
McAfee yazılımı nedensiz sorunlara yer açıyor. Ücretsiz Antivirüs programı önermek kolay ama herkes kendi kullandığını önerir. Buna karşılık ben Avira'nın ücretsiz sürümünü kullanıyorum ve memnunum. Bende Avira öneriyorum.
 
Eskiden AVG kullandım ücretsiz olarak. Avira daha mı iyi?


Konuyu ücretsiz diye açmışsınız da fiyatı yüksek olmadığı için bir öneride bulunacağım.

Norton 1 Kullanıcı Antivirüs - Antivirus ve Güvenlik - Yazılım - Teknoloji

Bulunduğunuz şehirde mağazası varsa gidip bakabilirsiniz. Daha bugün aldım. Yeni bilgisayarımla birlikte kutu açılımını yapacağım.

Şu an kullandığıma ücretli bir program almayı düşünmüyorum. Yeni laptop aldığımda da iyi bir program alacağım o zaman ona göre bir konu açacağım.
 
Ücretsiz sürümler üzerinde konuşmak çok zor. Fakat AVG veritabanının o kadar derin olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Avira'nın bulut teknolojisi olduğu için ben daha çok ona yöneliyorum.
 
Ücretsiz sürümler üzerinde konuşmak çok zor. Fakat AVG veritabanının o kadar derin olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Avira'nın bulut teknolojisi olduğu için ben daha çok ona yöneliyorum.

Bulut teknolojisi hakkında bir bilgim yok. Aydınlatır mısınız?
 
djN057.jpg


Şöyle ki resimde'de gördüğünüz gibi sizin kişisel bilgisayarınızdaki casusu tarar. Bulut sistemiyle veritabanını karşılaştırır. Böylece zararlı mı yoksa zararsız mı olduğunu bildirir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı