Ücretsiz Windows 10'u tekrar kullanma

Z3ycvn

Hectopat
Biliyorsunuz bir ara Microsoft Windows 10'u kullanabilmemiz için belirli bir sürede ücretsiz olarak veriyordu. Bende o zamanda bir harddiskin içine Windows 10'u yüklemiştim. Şimdi ben şu sıralarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve içine kuracağım işletim sistemini Windows 10 yapmak istiyorum, ben ücretsiz aldığım Windows 10'un CD keyini kullanabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz bir ara Microsoft Windows 10'u kullanabilmemiz için belirli bir sürede ücretsiz olarak veriyordu. Bende o zamanda bir harddiskin içine Windows 10'u yüklemiştim. Şimdi ben şu sıralarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve içine kuracağım işletim sistemini Windows 10 yapmak istiyorum, ben ücretsiz aldığım Windows 10'un CD keyini kullanabilir miyim ?
Ben şöyle biliyorum. Eski yükseltme yaptığın cihazın anakarta o lisans gömülüyordu ve sonraki Windows 10 kurulumunda sürüme uygun etkinleşiyordu. Yani yeni bir lisans satın alman iyi olacaktır. Ama altını çizerek söylüyorum bildiğim kadarıyla.

Ücretsiz derken? Biraz daha konuya açıklık getirir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı