UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2020'deki final maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2020 Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak. Stadyuma dair EURO 2024 için tasarlanan renovasyon planı olasılıkla erkene çekilecek.

Stadın çevresindeki kalkansı yapı ve kabuk, stadyumun rüzgar sorununu ortadan kaldıracak.

Hayatımda gördüğüm en berbat mimarisi olan stadyumdu.
Adına ve bu millete yakışır şekilde olacak en çok ona seviniyorum.
Çok güzel olacağa benziyor.

yeniataturkolimpiyat02.jpg.jpeg
yeniataturkolimpiyat03.jpg.jpeg
yeniataturkolimpiyat01.jpg.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türk takımlarının birisinin Avrupa'da başarılı olacağını inanıyorum. Bu Uefa Avrupa Ligi'de olur Şampiyonlar Ligi'de olur. Bu sene Fatih Terim Galatasaray'a önemli transferler yapacak. Mesela Shaqiri ve Ndiaye gelecek. Yani ŞL için sağlam kadro kuracak. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparız...
Shaqiri çok sağlam, gelirse çok iyi olur ama gelmez Galatasaray'ın bütçesini aşar.
Ndiaye 16 milyona satıldı, alamazlar.
Türkiye'de ligin gelişmesi için bonservis bedeli sınırını 20 milyona kadar çıkarmaları gerekiyor.
Bu yıl sponsorlar, yayın gelirleri ve kupadan güzel para aldılar.
Şampiyonlar ligi için 50 milyonu gözden çıkarırsa çok efsane yıl olacak Türkiye için.
Galatasaray benim takımım değil ama çok destekliyorum çünkü ülkenin tek gururu bu takım.
Konuya yabancısıyım ondandır belki :D
2 usta 8 tane işçi, lüks apartman dikiyor, bu projede büyük şirketler çalışıyor.
Ders gereği de bilgim var, bahçeli kendi yaptırdığımız evde yaşıyorum oradan da iyi bilgim var.
Bunları yaşamadıysan bilmemen normal. :)

Shaqiri çok sağlam, gelirse çok iyi olur ama gelmez Galatasaray'ın bütçesini aşar.
Ndiaye 16 milyona satıldı, alamazlar.
Türkiye'de ligin gelişmesi için bonservis bedeli sınırını 20 milyona kadar çıkarmaları gerekiyor.
Bu yıl sponsorlar, yayın gelirleri ve kupadan güzel para aldılar.
Şampiyonlar ligi için 50 milyonu gözden çıkarırsa çok efsane yıl olacak Türkiye için.
Galatasaray benim takımım değil ama çok destekliyorum çünkü ülkenin tek gururu bu takım.

2 usta 8 tane işçi, lüks apartman dikiyor, bu projede büyük şirketler çalışıyor.
Ders gereği de bilgim var, bahçeli kendi yaptırdığımız evde yaşıyorum oradan da iyi bilgim var.
Bunları yaşamadıysan bilmemen normal. :)
Shaqiri ve Ndiaye kiralanacak yazmayı unutmuşum. Stoke City düştü zaten Ndiaye'nin PL hayalleri de yalan oldu. Şimdi de Welbeck Beşiktaş ya da Galatasaray'a kiralık gelecek diyorlar. Bakalım hayırlısı...

Shaqiri ve Ndiaye kiralanacak yazmayı unutmuşum. Stoke City düştü zaten Ndiaye'nin PL hayalleri de yalan oldu. Şimdi de Welbeck Beşiktaş ya da Galatasaray'a kiralık gelecek diyorlar. Bakalım hayırlısı...
Welbeck zorda diğerleri Stoke düştüğü için kiralanabilir.
Ndiaye zaten instagram da beni alın sinyalini veriyor.
İş artık yönetime düşüyor Fatih Terim taraftarı arkasına alan bir hoca olduğu için ne istese yapacaklar.
Bunlar olmasa da iyi transferler gelecektir.
Fatih Terim, Emre Moru istiyor bu büyük bir hata.
Top cambazı başka futbolcu başka bir şey.
Bakalım neler olacak.
Garry Rodrigues hızlandı ve takıma ayak uydurdu Real Betis almak istiyor bence satılmamalı.

Welbeck zorda diğerleri Stoke düştüğü için kiralanabilir.
Ndiaye zaten instagram da beni alın sinyalini veriyor.
İş artık yönetime düşüyor Fatih Terim taraftarı arkasına alan bir hoca olduğu için ne istese yapacaklar.
Bunlar olmasa da iyi transferler gelecektir.
Fatih Terim, Emre Moru istiyor bu büyük bir hata.
Top cambazı başka futbolcu başka bir şey.
Bakalım neler olacak.
Garry Rodrigues hızlandı ve takıma ayak uydurdu Real Betis almak istiyor bence satılmamalı.
Aynen. Böyle giderse Rodrigues değerlenir. Nagatomo ile iyi oldular. Zaten kendisi Galatasaray'da en azından 1 sene daha kalmak istediğini belirtti. Bana göre Belhanda gitmeli. Galatasaray'da oynayacak bir 10 Numara değil. Ya da öyledir fakat göstermiyordum. Şampiyonlar Lig'inde Belhanda ile olmaz.

Aynen. Böyle giderse Rodrigues değerlenir. Nagatomo ile iyi oldular. Zaten kendisi Galatasaray'da en azından 1 sene daha kalmak istediğini belirtti. Bana göre Belhanda gitmeli. Galatasaray'da oynayacak bir 10 Numara değil. Ya da öyledir fakat göstermiyordum. Şampiyonlar Lig'inde Belhanda ile olmaz.
Belhanda 8,75 milyon Euro bonservis bedeli ödendi ve 9 milyon euro maaş alıyor diye biliyorum. Şampiyonlar ligine hak kazandığı için Galatasaray 500.000 Euro daha ödeyecek. Bu kadar yüksek ücreti bu oyuncuya niye ödediler hala anlamış değilim. Kolay ligden geldi orada da harikalar yaratmamış. Şampiyonlar ligi maçlarını izledim, bu kupa bek oyuncularıyla kazanılıyor. Bütün maçlarda savunma stili oynatılıyor. Takımı atağa kaldıracak bek oyuncusu gerekiyor. Yuto Nagatomo ve Mariano güzel oynuyor. Yarı finali görecek kadro var hocada iyi yönetse çok güzel işler çıkar.
Gomis karabüke atar ama bayern, liverpool, barcelona, madrid gibi takımlara gol atamaz. Fatih Terim Santrafor eksiğini görüyordur umarım. 2018 yılında 2 kez penaltıyı dışarı vuran adamla şampiyonlar ligine gitmek kendi ayağına sıkmak olur. Santrafor dediğin heyecanı sıfır olan teke tekte adam eksilten oyuncu olmalı. Artık bir kupa görelim, süper ligi takip bile etmiyorum o kadar kalitesiz bir lig.

Avrupa Şampiyonasına iki ciddi aday var biri biz biri Almanya. Şartlar eşit ve adil değerlendirilirse bizim kazanma olasılığımız daha yüksek. Nedeni ise yapılan yeni stadyumlar pek çok ilimize yeni ve modern sayılabilir düzeyde stadyumlar yapıldı.
Yenilmesine rağmen gülerek oyundan çıkan Arda mı bizi şampiyon yapacak? Yoksa 2 gol attı diye bir yerleri kalkan Emre mi? Boş konuşmayı ne kadar seven bir milletiz. İcraata gelsen sıfır. Daha Dünya kupasına katılamıyoruz bana Avrupa kupası şampiyonluğundan bahsediyorsun.
Erken konuşuyorsun.
Bakalım güzel şeyler oluyor hayırlısı olsun.

Sakatlanma olmazsa finale aday olabiliriz.
Hakan,Cengiz, Cenk ilerisi için umutluyum.
Bek oyuncularımız çok iyi değil en büyük sorunumuz takımı atağa kaldıracak oyuncu yok.
Çok boş hayaller, Dünya kupasına katılamayan takım Avrupa kupasını kaldıracak öyle mi?

Belhanda 8,75 milyon Euro bonservis bedeli ödendi ve 9 milyon euro maaş alıyor diye biliyorum. Şampiyonlar ligine hak kazandığı için Galatasaray 500.000 Euro daha ödeyecek. Bu kadar yüksek ücreti bu oyuncuya niye ödediler hala anlamış değilim. Kolay ligden geldi orada da harikalar yaratmamış. Şampiyonlar ligi maçlarını izledim, bu kupa bek oyuncularıyla kazanılıyor. Bütün maçlarda savunma stili oynatılıyor. Takımı atağa kaldıracak bek oyuncusu gerekiyor. Yuto Nagatomo ve Mariano güzel oynuyor. Yarı finali görecek kadro var hocada iyi yönetse çok güzel işler çıkar.
Gomis karabüke atar ama bayern, liverpool, barcelona, madrid gibi takımlara gol atamaz. Fatih Terim Santrafor eksiğini görüyordur umarım. 2018 yılında 2 kez penaltıyı dışarı vuran adamla şampiyonlar ligine gitmek kendi ayağına sıkmak olur. Santrafor dediğin heyecanı sıfır olan teke tekte adam eksilten oyuncu olmalı. Artık bir kupa görelim, süper ligi takip bile etmiyorum o kadar kalitesiz bir lig.
Aynen öyle. Kadro derinliği iyi aslında. Belhanda gereksiz bana göre de ve bir o kadar da ücretli. Fakat istatistiklere bakıldığında Galatasaray Belhanda'nın oynadığı her oyunda daha çok atağı çıkmış. Nagatomo ve Mariano zaten kaliteli ve ŞL için yeterli derecededirler. Santrafora gelirsek sırtı dönük birileri lazım. Gomis'in bitiriciliği iyi mücadele etmeye çalışıyor fakat adam eksiltemiyor. Ayrıca Feghouli'de kendisi gösteremiyor.

Yenilmesine rağmen gülerek oyundan çıkan Arda mı bizi şampiyon yapacak? Yoksa 2 gol attı diye bir yerleri kalkan Emre mi? Boş konuşmayı ne kadar seven bir milletiz. İcraata gelsen sıfır. Daha Dünya kupasına katılamıyoruz bana Avrupa kupası şampiyonluğundan bahsediyorsun.
Ben şampiyon olacağız demedim ki ? Avrupa Şampiyonasının bizim ülkede düzenlenme olasılığı yüksek dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı