UEFI desteği olmayan sistemde Windows kurulu SSD'ye MBR mi GPT mi?

Eskiden bende Microsoft'dan Windows 10 yükledim sonra siyah ekranda kaldı 2 yıldır çözüm bulamadım tamirciye falan götürdüm gitmiş dedi senin bilgisayarın :(

Hocam en az 10 tane Windows 10'a format atmışımdır. Bunu yazarken bile Win 8.1'e ISO hazırlıyorum. Multi-Boot şeklinde kullanıyorum bilgisayarımı bir kere bile böyle bir durumla karşılaşmadım. Genel bir şey değil yani.(tabi ben sürekli format atıyorum ama bu formatlara SSD'ler daha dayanıksız diye biliyorum.)

1414.PNG

Arkadaşın dediğini ben de anlamadım, siz de ihtimal saymışsınız tabii de anakarta gömülü Key'e BIOS güncellemesiyle bir şey olmuyor hocam.

Yok hocam lisans gitmiş demiş ya onla alakalı dedim. Bilgisayar gitti deyince onlar BIOS güncellemelerinde olabiliyor formatla alakası yok anlamında dedim.

Eskiden bende Microsoft'dan Windows 10 yükledim sonra siyah ekranda kaldı 2 yıldır çözüm bulamadım tamirciye falan götürdüm gitmiş dedi senin bilgisayarın :(

Tekrar kurmayı deneyin BIOS default ayarlara getirin ekran kartının gevşeyip gevşemediğini kontrol edin RAM'leri kontrol edin diski kontrol edin diski değiştirin Windows 10 sistem gereksinimleri karşılıyor mu ona bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı