BursaliEfsane
Picopat
Eline bir çubuk al herhangi bir yere dik ve yüksek sesle "Burası benim ülkem" diye 3 kere bağır senin oluyor.
Ya sabır.Merhaba arkadaşlar ben ülke kurmak istiyorum. Büyüyünce küçük bir toprak parçası satın alıp ülke kurmak istiyorum. Kendi ülkemin pasaportu, kimliği, meclisi olacak nasıl yapabilirim? Birleşmiş Milletler'in ülkemi ne tanıması için ne yapmalıyım? Ülkemin halkına hizmet etmek istiyorum kendimi başbakan, padişah, Cumhurbaşkanı, devlet başkanı, imparator, çar yapacağım.
Hocam bu konular onaylanmamalı.
Kral birde imparatorluk yapacak.Merhaba arkadaşlar ben ülke kurmak istiyorum. Büyüyünce küçük bir toprak parçası satın alıp ülke kurmak istiyorum. Kendi ülkemin pasaportu, kimliği, meclisi olacak nasıl yapabilirim? Birleşmiş Milletler'in ülkemi ne tanıması için ne yapmalıyım? Ülkemin halkına hizmet etmek istiyorum kendimi başbakan, padişah, Cumhurbaşkanı, devlet başkanı, imparator, çar yapacağım.
Doğruyu söyle, alkol mü aldın?O zaman köyde arsa satın alıp onun üzerine ülke kuracağım isteyen gelsin özgür ülkemizin kuralım.
Kral bir de imparatorluk yapacak.
O zaman köyde arsa satın alıp onun üzerine ülke kuracağım isteyen gelsin özgür ülkemizin kuralım.
O zaman köyde arsa satın alıp onun üzerine ülke kuracağım isteyen gelsin özgür ülkemizin kuralım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.