Roma İmparatorluğu
Centipat
Yaş belli oldu hafiften.
Ne oldu ki?
Yaş belli oldu hafiften.
Sosyal'den 100 aldım ne anlatıyorsun? Matematik biraz düşük ama Türkçede 80 üstü.
Git bir iki sosyalleş, sevgili yap, takıl ondan çok daha havalı hissedeceğine eminim.
Ya ben seni bayağı ciddi ve bilgili biri sanıyordum isminden falan umarım dalga falan geçiyordur konu sahibi.
Yaşın küçük. Ciddi derecede alay konususun şu anda. Garip garip hayaller kurma. Böyle olmayacak işlere odaklanmak yerine bir alana yönel, hedef bir meslek seç mesela?Ne oldu ki?
Sosyalleşiyorum tabii ki ama çoğunlukla bilgisayardan oyun oynuyorum bazen parkta ya da halı sahada oynuyorum.
Sosyalleşmekten kastın Valorant'taki çocuklarla sövüşmek mi?İnsanlara olan nefretinden dolayı kendini onlardan üstün gösterip intikam almak gibi bir amacın vardı sanırsam.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Neyse büyüyünce anlarsın kardeşim.Minecraft oynuyoruz.
Sosyalleşmekten kastın Valorant'taki çocuklarla sövüşmek mi?insanlara olan nefretinden dolayı kendini onlardan üstün gösterip intikam almak gibi bir amacın vardı sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.